Looking For Anything Specific?

Header Ads

Κους κους με την Τατιάνα Τζινιώλη

Η Τατιάνα Τζινιώλη είναι ένα νέο κορίτσι, και, αν και νέα στον χώρο της λογοτεχνίας, μας έχει δώσει ιστορίες με έντονα συναισθήματα και εικόνες. Είχα την χαρά λοιπόν, να διαβάσω το "Road Trip" και το "Ένα βράδυ" τα οποία διαβάζονται με μια ανάσα!

slider2b25cf258425ce25b125cf258425ce25b925ce25ac25ce25bd25ce25b12b25cf258425ce25b625ce25b925ce25bd25ce25b925cf258e25ce25bb25ce25b7


Το "Road Trip" θα σας θυμίσει νεανικούς έρωτες. Μια σύγχρονη ερωτική ιστορία, με φόντο το Μπέβερλι Χιλς και το Λος Άντζελες, με μία δόση έντονου ρομαντισμού!
Το "Ένα βράδυ" με φόντο το Μανχάταν, είναι μια ερωτική ιστορία πιο έντονη! Η Τατιάνα εδώ, μας έδωσε πιο τολμηρή γραφή!

Είναι ιστορίες αγάπης με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές, το ένα πιο ήρεμο, το άλλο πιο έντονο, και τα δύο όμως σαν να βλέπεις ταινία στην οθόνη! Και σε συνδυασμό με τις εικόνες και τα έντονα συναισθηματικά σκαμπανευάσματα των πρωταγωνιστών, ζεις μαζί τους όλη την ιστορία! Όταν ένα βιβλίο το πετυχαίνει αυτό, τότε το θεωρώ επιτυχημένο!

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πηγή.

Είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με την Τατιάνα Τζινιώλη και να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

screenshot_41

-Υπάρχουν σημεία που είναι κομμάτια από προσωπικές σου εμπειρίες;
Όχι δεν υπάρχουν. Αποφεύγω να χρησιμοποιώ στοιχεία του χαρακτήρα μου στους ήρωές μου. Προτιμώ να "εξερευνώ" νέες ψυχοσυνθέσεις σε κάθε βιβλίο, παρά τη δική μου. Αυτή την ξέρω χρόνια τώρα! Πέρα από την πλάκα, η πρωτοπρόσωπη αφήγηση με εναλλαγή των pov με βοηθά να "βουτάω" ακόμη πιο βαθιά στους πρωταγωνιστές μου και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον να ...κοιτάω μέσα τους.

- Θα υπάρξει συνέχεια του 'road trip' (στο τέλος της ιστορία με προκάλεσε να σκεφτώ το παρακάτω πως θα είναι, όλο έλεγα 'τώρα θα της ζητήσει να παντρευτούν) και του 'ένα βράδυ';
Το Road Trip γράφτηκε ως stand alone και δε νομίζω πως θα υπάρξει κάποια συνέχεια. Το παρακάτω τους, πιστεύω πως είναι αυτό που φανταζόμαστε όλοι μας για τον Άνταμ και την Κέιτ. Ήθελα να αποφύγω το κλισέ happy end γιατί η Κέιτ είναι 22 και ο Άνταμ 25, όμως σίγουρα θα ζουν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Το «Ένα Βράδυ» επίσης είναι αυτοτελής ιστορία όμως θα μάθουμε και κάτι παραπάνω γι αυτούς στο επόμενο βιβλίο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος της τριλογίας θα γνωρίσουμε ένα τελείως νέο ζευγάρι.

- Πότε αναμένετε το νέο μυθιστόρημα;
Αρχές Μαρτίου.

- Ποιά τα μελλοντικά σου σχέδια;
Ελπίζω να συνεχίσω να γράφω. Ή μάλλον, να συνεχίζει το μυαλό μου να κατακλύζεται από εικόνες, ιστορίες και λέξεις. Παρόλο που ποτέ δεν ησυχάζει, αυτές τις "φωνές" έμαθα να τις αγαπώ και να τις προσμένω κάθε φορά.
Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Τατιάνα και ανυπομονούμε για το νέο μυθιστόρημα! Εδώ θα είμαστε για να σας το παρουσιάσουμε! Άλλωστε, η παρέα του "Ένα βράδυ" έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο παρέα μας!


πηγή Kalli's blog

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια