Looking For Anything Specific?

Header Ads

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ

Ένα μαγικό ταξίδι στους παραμυθένιους κόσμους του πολυαγαπημένου μας παραμυθά μάς περιμένει στη Θεσσαλονίκη.


mousio-stoles

Ο γνωστός παραμυθάς αφήνει για λίγο το Νησί των Πυροτεχνημάτων και προσγειώνεται με τον Ιπτάμενο Δίσκο του στη ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη από τις 24 Οκτωβρίου 2016 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Εκεί, ένα φαντασμαγορικό θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του.


Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο, κυριολεκτικά βγαλμένο από τους μαγικούς και παραμυθένιους κόσμους της αστείρευτης φαντασίας του Ευγένιου Τριβιζά. Το μουσείο, τα προσωπικά αντικείμενα του συγγραφέα, ο χώρος με τα παραμυθένια μικροαντικείμενα... είναι κάποιοι από τους σταθμούς στο υπέροχο ταξίδι που μας καλεί ο αγαπημένος μας συγγραφέας. Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές και θα ταξιδέψουν στον φανταστικό κόσμο και τις παραμυθοχώρες του κοσμαγάπητου παραμυθά!

27010286_14352456_331607033846365_3087397608593767856_o-limghandler
Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου, ανεξαρτήτως ηλικίας, «επιβιβάζονται» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, απολαμβάνουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, ακούνε συναρπαστικές ιστορίες, λύνουν αξεδιάλυτα μυστήρια και αψηφούν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι.


Ταξιδεύουν στο «Μουσείο της Φαντασίας» και γυρίζουν πίσω στον χρόνο στη «Γειτονιά των μυστικών κόσμων». Λύνουν τους γρίφους, απαντούν στα αινίγματα και αποδρούν από τα «Δωμάτια του παραμυθένιου Μυστηρίου». Οι πιο φανταστικές ιστορίες ξεδιπλώνονται μπροστά τους, στην «Αίθουσα αφήγησης», και τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν στην πιο μαγική διαδρομή.
Όλοι λοιπόν οι ήρωες των μαγικών ιστοριών του διεθνώς καταξιωμένου έλληνα δημιουργού μάς περιμένουν στο θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», να τους γνωρίσουμε από κοντά και να διασκεδάσουμε μαζί τους.

14205985_328529150820820_4119959769077330323_o
Η περιήγηση στους «Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά» είναι μια πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία μάθησης, ψυχαγωγίας και ανεξάντλητης φαντασίας, για εκπαιδευτικούς, μαθητές, παιδιά και γονείς, αλλά και όσους αγαπούν τα παραμύθια.




Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κανονίσουν οργανωμένες επισκέψεις με τους μαθητές τους και να συμμετάσχουν στα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, όπου θα μάθουν και θα ανακαλύψουν τα μυστικά του πιο αγαπημένου συγγραφέα και παραμυθά.

platia4

Ελάτε να ταξιδέψουμε σε τόπους πραγματικούς και φανταστικούς, εκεί όπου η φαντασία μας δεν έχει περιορισμούς και όρια, στους «Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά». Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Πέμπτη: 9:00-14:00
Παρασκευή: 9:00-14:00 & 18:00-21.00
Σάββατο: 11:00-19:00
Κυριακή: 11:00-15:00

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 6 € / άτομο
Μαθητές: 5 € / άτομο
Οικογενειακό: 18 € (2 γονείς με 2 παιδιά)
Ειδική τιμή 4 € για ανέργους.
Η είσοδος σε παιδιά έως 3 ετών είναι δωρεάν.
Για οργανωμένες επισκέψεις σχολικών ομάδων επικοινωνήστε στα τηλ. 2310 291243,  291267.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site των μυστικών κόσμων.
ΔΕΘ, Εγνατίας 154, περίπτερο 1

mousio1

Ξεφυλλίστε τα Παραμύθια Ντορεμύθια και άλλα βιβλία του Ευγένιου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να ξαναθυμηθείτε τους αγαπημένους ήρωες: την Καιτούλα, την κοκέτα την κοτούλα, την Πουπού την Αλεπού, τον Αναστάση που περιμένει με τις ώρες στη στάση, τον Ροδόλφο το ρινοκεράκι που πασχίζει να σβήσει το κόκκινο κεράκι, τον Σωτήρη το σκουμπρί και τον Φάνη το φαγκρί, το παπί που έκανε πιπί στη μέση του Μισισιπή, το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό, τη Ρενάτα τη γάτα με τη ροζ ριγέ γραβάτα, την τελευταία μαύρη γάτα, αλλά και τους πιο γλυκούς ήρωές του, τον κύριο Ζαχαρία και την κυρία Γλυκερία, και τόσους άλλους. Δείτε τους ΕΔΩ.

Εύχομαι να έρθει και στην Αθήνα για να επισκεφθούμε κι εμείς τα πολυαγαπημένα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια