Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Η Γοργόνα" Camilla Lackberg

Αναμφίβολα σε αυτήν την ιστορία η Camilla υφαίνει ένα εξαιρετικό αστυνομικό θρίλερ, που αν το διαβάσετε το βράδυ πολύ πιθανόν να σας στοιχειώσει! Πρόταση από το βιβλιοπωλείο e-pantognostis.gr και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

%ce%b7-%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b3%cf%8c%ce%bd%ce%b1-camilla-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%af%cf%87%ce%bc%ce%b9%ce%bf

Είναι ένα βιβλίο 531 σελίδων οι οποίες θα σας απορροφήσουν μέχρι τέλους! Είναι γεμάτο με ανατροπές που δεν σε αφήνουν να υποπτευθείς το τέλος ...ούτε καν την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στις επόμενες σελίδες. Η Camilla αφήνει τον αναγνώστη να αναρωτιέται, δεν αποκαλύπτει άμεσα στοιχεία, παρά τμηματικά και σε αφήνει ...σε αναμμένα κάρβουνα! Κάτι που λάτρεψα και πρώτη φορά συνάντησα σε γραφή τέτοιου μυθιστορήματος. Όσοι είστε γνώστες της Camilla, ίσως να σας είναι γνωστή η γραφή της. Εμένα, ήταν το πρώτο μυθιστόρημα που διάβασα και φυσικά την αγάπησα!

Πλέκει εξαιρετικά το παρελθόν με το παρόν, όπως και την προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών όπως επηρεάζεται από την σκοτεινή υπόθεση που προσπαθούν να λύσουν, επιτρέποντάς μας να νιώσουμε τις προσωπικές δυσκολίες αλλά και συγκινήσεις τους! Εναλλαγές, συγκίνηση, χιούμορ, τρόμος, απογοήτευση, μελαγχολία, θυμός είναι μερικά από τα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η ιστορία. Σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο περίπλοκος είναι τελικά ο ανθρώπινος εγκέφαλος και πόσο βαθιά στην ψυχή χαράζονται τα τραύματα.

Για όσους αναζητάτε ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ, σίγουρα αυτή είναι μια εξαιρετική πρόταση! Το βιβλίο εκδόθηκε στην Σουηδία το 2008 και έγινε best seller το Καλοκαίρι με περισσότερα από 500.000 αντίτυπα! Ενώ, παγκοσμίως έχει πουλήσει 19 εκατομμύρια! Δικαιολογημένα λοιπόν, θεωρείτε η "σκανδιναβή βασίλισσα των best seller"!

Περίληψη

Ένας άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τη Φιελμπάκα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Πάτρικ και των συναδέλφων του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει ή αν πέθανε. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν το πτώμα του, κοκαλωμένο μες στον πάγο. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας Κρίστιαν Τιντέλ, τον οποίο η Ερίκα έχει βοηθήσει με το βιβλίο του, αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα απειλητικά γράμματα. Ο Κρίστιαν είναι στο κατώφλι της μεγάλης επιτυχίας με το μυθιστόρημά του Η γοργόνα όταν λαμβάνει ένα ακόμα μήνυμα στη διάρκεια του πάρτι παρουσίασης του βιβλίου του. Ο νεαρός συγγραφέας καταρρέει μπροστά στην Ερίκα, και ενώ προσπαθεί να υποτιμήσει τη σημασία του γεγονότος, η Ερίκα αναλαμβάνει δράση∙ παίρνει το γράμμα και το δείχνει στον Πάτρικ. Εδώ και καιρό η Ερίκα έχει καταλάβει ότι κάτι βασανίζει τον Κρίστιαν και ανησυχεί γι’ αυτόν, ενώ ο Πάτρικ συνειδητοποιεί ότι ο Κρίστιαν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο – κάποιος τρέφει βαθύ και άσβεστο μίσος γι’ αυτόν και δεν θα διστάσει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια