Looking For Anything Specific?

Header Ads

Η Ουράνια προφητεία. Μια περιπέτεια. Ένα ταξίδι γνώσης.

Αυτό το βιβλίο το είχα διαβάσει πριν 15-20 χρόνια περίπου, έχει εκδοθεί το 1994 και είναι ακόμη στην λίστα των Bestsellers των εκδόσεων Διόπτρα! Ο James Redfield, ο συγγραφέας του βιβλίου, μας μετέφερε με μαγικό τρόπο το πως μπλέκεται η καθημερινότητά μας με την πνευματικότητα.

Η Ουράνια προφητεία. Μια περιπέτεια. Ένα ταξίδι γνώσης. BookLoverGR.



"Η Ουράνια προφητεία" πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο που με μια πρώτη ανάγνωση θα βρεθείτε μέσα σε μια περιπέτεια και μυστήρια, που οι πρωταγωνιστές καλούνται να ανακαλύψουν, ακολουθώντας τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια τους με βάση ένα αρχαίο χειρόγραφο, αλλά παράλληλα έρχονται σε προσωπική αναζήτηση με τον εαυτό τους.


"Βλέπεις το πρόβλημα στη ζωή δεν είναι οι απαντήσεις. 
Το πρόβλημα είναι να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τα ερωτήματα 
μιας δεδομένης στιγμής. Από τη στιγμή που θέτεις σωστά τα ερωτήματά σου, 
θα έρθουν και οι απαντήσεις."


Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση, θα μπορούσα να πω πως το κείμενο είναι προφητικό, δίνοντάς μας μια ώθηση για να ευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον κόσμο γύρω μας. Με πολύ απλό και μαγικό τρόπο ο Redfield μας μεταφέρει μια αλυσίδα γεγονότων που ξεκινά από την αρχαιότητα και επηρεάζει μέχρι και σήμερα το τώρα. Κι αυτό κατ' επέκταση το μέλλον. Ουτοπικό μέλλον ίσως αυτό που βλέπει ο συγγραφέας, αλλά για τους πολύ θετικούς, γιατί όχι και πραγματοποιήσιμο.


"Ο λόγος που εθιζόμαστε σε κάποιον του αντίθετου φύλου, 
είναι ότι πρέπει να προσεγγίσουμε κάποια στιγμή 
αυτή την ενέργεια του αντίθετου φύλου. 
Βλέπεις, η μυστικιστική ενέργεια την οποία πρέπει να αντλήσουμε α
πό την εσωτερική μας πηγή είναι και αρσενική και θηλυκή."


Το βιβλίο αυτό στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει και το δικό μου μυαλό και να ψάχνω για απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν. Σίγουρα, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους ακόμη και τους πιο δύσκολους. Στην χειρότερη περίπτωση να παραμείνετε με μια υπέροχη ιστορία περιπέτειας και στην καλύτερη να σας ανοίξει νέους ορίζοντες! Τολμήστε το!


Ένα αρχαίο χειρόγραφο ανακαλύφθηκε με 9 επιγνώσεις-κλειδιά για τη ζωή. Οι επιγνώσεις αυτές προβλέπουν ότι με τον καιρό η ανθρωπότητα θα πορεύεται προς έναν τέλειο πνευματικά πολιτισμό. Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ περιέχει μυστικά που αυτή την εποχή αλλάζουν τον κόσμο μας. Αντλώντας από την αρχαία σοφία που βρέθηκε σε ένα Περουβιανό χειρόγραφο, εξηγεί πώς να συνδέσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη δική σας ζωή τώρα... και σας επιτρέπει να δείτε τι πρόκειται να σας συμβεί τα επόμενα χρόνια! Όταν ο James Redfield εξέδωσε για πρώτη φορά αυτό το σπάνιο βιβλίο, οι άνθρωποι το πήραν, το διάβασαν, και έμειναν άφωνοι με το περιεχόμενό του. Ενημέρωσαν τους φίλους τους γι' αυτό, και οι φίλοι με τη σειρά τους πληροφόρησαν τους δικούς τους φίλους. Από στόμα σε στόμα, τα νέα γι' αυτό το έργο εξαπλώθηκαν σε όλη την Αμερική. Οι προφητείες του μάγεψαν χιλιάδες αναγνώστες οι οποίοι συγκινήθηκαν από τον τρόπο που ερμήνευε όσα συνέβαιναν στη ζωή τους. Το βιβλίο διαβάζεται σαν μια δυνατή ιστορία γεμάτη περιπέτεια, αλλά στην πραγματικότητα ασκεί τη βαθιά επίδραση μιας πνευματικής παραβολής. Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ εδώ και πολλούς μήνες είναι συνεχώς στον κατάλογο των Bestseller.

'Ένα έξοχο βιβλίο που αναφέρεται στο πώς να βιώσεις τη ζωή.
Δεν μπορούσα να το αφήσω από το χέρι μου'.
Elizabeth Kuebler-Ross, M.D.


Ο James Redfield είναι ο συγγραφέας των βιβλίων Η Ουράνια Προφητεία, Η Δέκατη Επίγνωση, Το Ουράνιο Όραμα και Το Μυστικό της Σαμπάλα. Γράφει ευρύτερα πάνω στο θέμα της ανθρώπινης πνευματικότητας και ζει στην Αλαμπάμα με τη γυναίκα του, τη Σαλ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια