Looking For Anything Specific?

Header Ads

Παρέα με τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός μεγαλώνουν την παρέα του BookLoverGr δεχόμενοι την πρόσκληση μας για  συνεργασία. Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνουν και ήδη τα βιβλία που μας πρόσφεραν για να σας παρουσιάσουμε κοσμούν τα ράφια της βιβλιοθήκης μας. Αλλά δεν θα μείνουν μόνο στη διακόσμηση. Θα διαβαστούν και θα ακολουθήσουν αναρτήσεις παρουσίασης για το καθένα ξεχωριστά!
78




Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ άρχισαν την εκδοτική τους δραστηριότητα το 1979, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Θάνος Ψυχογιός έκανε το ξεκίνημά του στο χώρο του βιβλίου, εκδίδοντας 4 παιδικά βιβλία. Η θερμή υποδοχή αυτών των μυθιστορημάτων για παιδιά, τόσο από τους βιβλιοκριτικούς όσο και από τους αναγνώστες, αποτέλεσε το έναυσμα για τη συνέχιση των προσπαθειών εμπλουτισμού της λογοτεχνίας για παιδιά.
Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσχιδής και πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος, που στοχεύει στην πολιτιστική ανάπτυξη της κοινωνίας μας, κατά το μέτρο που του αναλογεί, καθώς και στην ικανοποίηση των αναγνωστών του με το σύνολο της βιβλιοπαραγωγής του (κάθε χρόνο κυκλοφορούν περίπου 200 νέοι τίτλοι). Επίσης φροντίζει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αναγνωστικό κοινό, παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στο χώρο του βιβλίου και υπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τον εκδοτικό χώρο.
Σήμερα, ο εκδοτικός οίκος φιλοξενεί στον κατάλογό του περίπου 3.000 κυκλοφορούντες τίτλους βιβλίων και περισσότερα από 1.000 e-books λογοτεχνίας και γνώσεων, κάθε μορφής, ύφους, γραφής και θεματολογίας, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αναγνωστών.

Οι βασικές κατηγορίες και σειρές βιβλίων του καταλόγου μας είναι:

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

o    Ξένη Λογοτεχνία
o    Ελληνική Λογοτεχνία

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

o    Σειρά Πυξίδα (για εφήβους)
o    Σειρά Μικρή Πυξίδα (για ηλικίες από 9 ετών)
o    Σειρά Ξινόμηλο (για ηλικίες από 11 ετών)
o    Σειρά Λωτός (για ηλικίες από 9 ετών)
o    Σειρά Βατόμουρο (για ηλικίες από 7 ετών)
o    Σειρά Φραουλίτσα (για ηλικίες από 4 ετών)
o    Σειρά Μπανάνα (για ηλικίες από 3 ετών)

Ο κατάλογος των επιτυχιών είναι μεγάλος και περιλαμβάνει βιβλία με διακρίσεις και βραβεία, εμπορικές επιτυχίες και ένα ένθερμο αναγνωστικό κοινό με περισσότερα από 200.000 μέλη στο Fan Club και τη Λέσχη Αναγνωστών των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

Τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατίθενται σε πάνω από 2.000 βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και από το ομώνυμο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. Τα βιβλιοπωλεία αποτελούν τον πρωτεύοντα χώρο μέσα στον οποίο οι αναγνώστες έρχονται σε επαφή με το βιβλίο και γι’ αυτόν το λόγο έχουν για τις εκδόσεις Ψυχογιός πρωταρχική σημασία. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους οφείλεται στην άριστη συνεργασία τους με τους βιβλιοπώλες, τους οποίους στηρίζουν ποικιλοτρόπως. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε ελάχιστο χρόνο, ενώ στη διάθεση βιβλιοπωλών και αναγνωστών τίθενται όλα τα απαραίτητα υλικά προώθησης (σταντ, αφίσες, σελιδοδείκτες, κατάλογοι, αποσπάσματα βιβλίων κ.ά.). Ως εκδοτικός οίκος με σημαντική επιρροή στο χώρο του βιβλίου στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να προτρέπουν τους αναγνώστες τους να εμπιστεύονται τα βιβλιοπωλεία ως φάρους πολιτισμού για τις αγορές των αγαπημένων τους συγγραφέων και τίτλων.

Γιατί είμαστε αναγνώστες με απαιτήσεις!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια