Looking For Anything Specific?

Header Ads

Οι Εκδόσεις Διόπτρα στο BookLover!

https://www.dioptra.gr/

Το BookLover με την αρχή της νέας χρονιάς, έχει βάλει στόχο την ενημέρωσή σας για ακόμη περισσότερα βιβλία, εκδηλώσεις και άρθρα σχετικά με τα βιβλία. Για αυτό το σκοπό, άλλη μια συνεργασία προστίθεται, με τις αγαπημένες Εκδόσεις Διόπτρα!
Οι Εκδόσεις Διόπτρα ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους στον χώρο του βιβλίου το 1978 με εκδόσεις τίτλων στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση. Με την πάροδο του χρόνου οι κατηγορίες εμπλουτίστηκαν και επεκτάθηκαν στην Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, στη Γονική Φροντίδα, στο Αστυνομικό Μυθιστόρημα, στην Παιδική Πεζογραφία, αλλά και στη Μαγειρική.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν, όραμά τους είναι ο εκδοτικός οίκος να σχετιστεί με τα διαχρονικά αλλά και επιτυχημένα εμπορικά βιβλία. Οι άνθρωποι από τις Εκδόσεις Διόπτρα έχουν αποδείξει πως είναι κοντά στο αναγνωστικό τους κοινό με την αμεσότητα και την φιλικότητά τους. Ενώ, συνεχώς αναζητούν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και του ίδιου του κλάδου.

Το moto τους: Βιβλία με Θέα τη Ζωή…

Στο site των εκδόσεων μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία με βάση τον συγγραφέα, την κατηγορία του βιβλίου αλλά και με βάση τις λίστες αγαπημένων βιβλίων με βάση τους ίδιους τους αναγνώστες, δηλαδή εμάς. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε κριτικές, συνεντεύξεις συγγραφέων, εκτεταμένα αποσπάσματα και σχετικά βίντεο για κάθε τίτλο μας και εκδηλώσεις. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις συνεχώς ανανεώνονται για να μπορούμε να διαβάζουμε περισσότερα βιβλία. Θα λέγαμε πως το site των εκδόσεων είναι ένα portal των βιβλιοφάγων!

Πέρα από το site, μπορείτε να περιηγηθείτε και στο blog με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που όλοι εμείς οι booklover βρίσκουμε πάντα ενδιαφέροντα! Αφιερώματα, άρθρα, κουίζ, αλλά και διαγωνισμούς!

Ευχαριστούμε πολύ τις Εκδόσεις Διόπτρα για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία που ξεκινάμε. Ευχόμαστε πολλά πολλά νέα και εκπλήξεις για εσάς, τους αναγνώστες μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια