Looking For Anything Specific?

Header Ads

Πασχαλινός διαγωνισμός


Έρχεται Πάσχα και τι καλυτερότερο από ένα βιβλίο για δώρο, αυτή τη φορά για τους μικρούς μας BookLovers! Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα, επιλέξαμε το "Θαυμάσιες ιστορίες από τη Βίβλο", ένα εικονογραφημένο βιβλίο με 4 ιστορίες.


Στο βιβλίο περιέχονται οι ιστορίες: "Η κιβωτός του Νώε", "Ο Μωυσής και οι δέκα εντολές", "Δαβίδ και Γολιάθ" και "Ιστορίες από τη ζωή του Ιησού". Η εικονογράφηση είναι του Tony Morris, η οποία πιάνει από άκρη σε άκρη τις σελίδες του βιβλίου, και η μετάφραση της Ευτυχίας Ζησιμοπούλου, με μεγάλα γράμματα και απλό λόγο, που παιδιά από 5 έως 9 χρονών μπορούν να διαβάσουν. Όπως λέμε πάντα εδώ στο BookLover, όσο αφορά την παιδική λογοτεχνία, το ιδανικότερο είναι οι γονείς να διαβάζουν μαζί με τα παιδιά.



Ένα αντίτυπο θα γίνει δικό σας αρκεί να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και να ακολουθήσετε τους όρους του διαγωνισμού!

ΕΛΗΞΕ


Νικήτρια: Σόνια Μέγα

Όροι διαγωνισμού:

  1. Να κάνετε "μου αρέσει" στις σελίδες BookLover και Εκδόσεις Άγκυρα.

  2. Να κοινοποιήσετε δημόσια στο προφίλ σας την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

  3. Να αφήσετε ένα σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

  4. Να συμπληρώσετε την φόρμα παραπάνω.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 7 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή. Ο νικητής θα ανακοινωθεί το Σάββατο. Οι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν από τον Πολυχώρο των Εκδόσεων Άγκυρα, Σόλωνος 124, Αθήνα. Ενώ, οι κάτοικοι επαρχίας θα παραλάβουν ταχυδρομικώς το δώρο τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια