Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Αιχμηρά αντικείμενα", Τζίλιαν Φλιν


Αγαπημένη θεματολογία, crime, και αυτό το βιβλίο περίμενε υπομονετικά την σειρά του. Η Τζίλιαν Φλιν από την αρχή του βιβλίου σε προδιαθέτει για το τι θα επακολουθήσει. Τα "Αιχμηρά αντικείμενα" κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.


Ο Στίβεν Κίνγκ είπε: "Θα ήταν άδικο να χαρακτηρίσω το πρώτο μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν απλώς φανταστικό. Έχω περίπου τριάντα χρόνια να διαβάσω τόσο ανατριχιαστικό ψυχολογικό θρίλερ".

Η Τζίλιαν Φλιν μας παρασύρει σε ένα πολύ γρήγορο, που προκαλεί ζαλάδα και εθισμό μαζί, ψυχολογικό θρίλερ. Η ένταση χτυπάει κόκκινο, ενώ η ανατροπή στο τέλος σε αφήνει με ένα δέος. Ο Στίβεν Κίνγκ δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει καλύτερα αυτό το μυθιστόρημα, που δεν μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου εάν δεν το τελειώσεις.

Η πρωταγωνίστρια ακροβατεί μεταξύ δημοσιογραφικής έρευνας, λόγο των φόνων δύο νεαρών κοριτσιών, και των παιδικών βιωμάτων, που έρχεται αντιμέτωπη μετά από μερικά χρόνια, όταν επιστρέφει στην γενέτηρά της. Οικογενειακά μυστικά αποκαλύπτονται, παλιές πληγές ανοίγουν και νέες δημιουργούνται. Πόσο μπορείς να μείνεις αλώβητος και λογικός από οικογενειακές τραγωδίες, που μοιάζουν να μην έχουν τέλος, και από μια κλειστή αμερικάνικη κοινωνία που μέλημά της είναι μόνο το κουτσομπολιό και η εντύπωση.

Η σκληρότητα στους γυναικείους χαρακτήρες που έχει δώσει η Τζίλιαν, είναι εντυπωσιακή! Δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω διαφορετικά! Δημιουργεί αίσθηση και σε βάζει σε σκέψεις.

Το μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν έχει μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια