Looking For Anything Specific?

Header Ads

Η Ευτυχία Γιαννάκη παρουσιάζει τις «Αλκυονίδες μέρες» στο PublicΣυντάγματος.


Λίγο μετά τη βράβευση της Ευτυχίας Γιαννάκη από τα βραβεία Public για το βιβλίο της Στο πίσω κάθισμα (Καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα 2017), η συγγραφέας επανέρχεται με τις Αλκυονίδες μέρες, το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.


Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 19:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Public Συντάγματος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Ευτυχίας Γιαννάκη Αλκυονίδες μέρες, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν,

η Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας

η Αγιάτη Μπενάρδου, blogger του Don't Ever Read Me

και η συγγραφέας.



Public | Καραγεώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος, 10563 Αθήνα



Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στην Τριλογία της Αθήνας, τη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής τα βιβλία Στο πίσω κάθισμα (Ίκαρος, 2016) και Αλκυονίδες μέρες (Ίκαρος, 2017). Στο παρελθόν κυκλοφόρησε με ψευδώνυμο ένα ακόμη μυθιστόρημά της με τον τίτλο Χάρντκορ (Ωκεανίδα, 2000) που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Περισσότερα για την ίδια μπορείτε να δείτε στο www.giannaki.com



Facebook event για την εκδήλωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια