Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων - BookLoverGR

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων


Το 121 Words, η ιστοσελίδα λογοτεχνίας αφιερωμένη στη διάδοση και ανάδειξη της λογοτεχνίας flash fiction, διοργανώνει τον πρώτο της μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό!

Με την ευγενική χορηγία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", της μοναδικής σχολής δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα αναγνωρισμένης από το κράτος, προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής έπαθλα συνολικής αξίας 1750€:

1 Μεγάλος Νικητής θα κερδίσει μία δωρεάν ετήσια φοίτηση σε τμήμα της επιλογής του δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!
2 Μεγάλοι Νικητές θα κερδίσουν ένα δωρεάν σεμινάριο της επιλογής τους δια ζώσης ή εξ αποστάσεως!
20 επιπλέον νικητές θα εκτυπωθούν σε βιβλίο με ιστορία της επιλογής τους και θα λάβουν δωρεάν αντίγραφο!

Πρώτη φάση Διαγωνισμού ( 1-15 Αυγούστου )
Οι συγγραφείς που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον μία ιστορία στο 121 Words περνάνε αυτόματα στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Όσοι νέοι συγγραφείς επιθυμούν να λάβουν μέρος έχουν περιθώριο έως 15 Αυγούστου να υποβάλουν την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς μέσα από τη φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο Urnovl έως 31 Αυγούστου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Δεύτερη φάση Διαγωνισμού ( 1-10 Σεπτεμβρίου )
Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με διαδικασία ψηφοφορίας κοινού. Οι αναλυτικές πληροφορίες και οι κανόνες της ψηφοφορίας του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 31 Αυγούστου, τόσο στην ιστοσελίδα του 121 Words όσο και στη σελίδα μας στο Facebook.

Ανακοίνωση Νικητών (13 Σεπτεμβρίου)

Παρουσίαση Βιβλίου (7-8 Οκτωβρίου)
Η παρουσίαση του βιβλίου με τις ιστορίες των νικητών θα γίνει κατά τη διάρκεια του ΦantastiCon 2017 – του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ για το Φανταστικό, που θα πραγματοποιηθεί 7-8 Οκτωβρίου στο κτίριο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα. Θα μας βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στο περίπτερο του 121 Words C01 στο ισόγειο. Τα έσοδα από το βιβλίο με τις ιστορίες των νικητών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιστοσελίδας και των συνεργατών που βοήθησαν αφιλοκερδώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos

Website: www.121words.com
Facebook Page: https://facebook.com/121words/
Facebook Event διαγωνισμού: https://www.facebook.com/events/164066367471037 Twitter: https://twitter.com/121_words

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου