Looking For Anything Specific?

Header Ads

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος για "Το Αγκάθινο Στέμμα"


Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού που εκτυλίσσετε στο σήμερα;

Αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός της συγγραφής του έργου μου «Το Αγκάθινο Στέμμα»: Ο αναγνώστης να απολαύσει την πλοκή μες από μια κινηματογραφική ροή γεγονότων, ώστε  να θελήσει να συμμετάσχει αυθόρμητα στην περιπέτεια των ηρώων μου.

Θεόφιλος Γιαννόπουλος το αγκάθινο στέμμα

Όλα ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη, όταν ο συγγραφέας αστυνομικών best seller, Άγγελος, χάνει την έμπνευσή του. Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως η πραγματικότητα κρύβει πολλές  φορές μεγαλύτερες εκπλήξεις απ’ ό,τι η φαντασία.

(Μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο εδώ: http://ekdoseiseksi.gr)

Κάποια επίμονα όνειρα, μια μυστηριώδης συνάντηση με την άγνωστη Αγγέλα κι ένα τηλεφώνημα από τον βυζαντινολόγο φίλο του Κωνσταντίνο, θα οδηγήσουν τα βήματά του στη Ξάνθη. Εκεί όπου τα αναπάντεχα ευρήματα στην παλιά εκκλησία του χωριού Κομνηνά θα τους συμπαρασύρουν σε μια αναζήτηση στις μυστικές κατακόμβες της Θράκης.

Στο διάβα τους θα ζωντανέψουν μύθοι, θρύλοι, θρησκευτικά και ιστορικά μυστικά της χώρας μας. Ωστόσο η ζωή τους κινδυνεύει από έναν σκοτεινό εχθρό που θέλει να αποτρέψει την αποκάλυψη όλων αυτών…

Η ιδιαίτερη πινελιά που υπάρχει στο μυθιστόρημα είναι πως εκτυλίσσεται σε ένα ιστορικά τεκμηριωμένο περιβάλλον, όπου τα περισσότερα μέρη στα οποία λαμβάνουν δράση τα γεγονότα, είναι υπαρκτά και επισκέψιμα….



Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία, όμορφο αναγνωστικό ταξίδι σας εύχομαι!

Περισσότερα για το βιβλίο, εδώ: ekdoseiseksi.gr



theofilosbook@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια