Looking For Anything Specific?

Header Ads

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Επ! Επιστρέψατε από τις διακοπές του Καλοκαιριού; Δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε, αλλά σύντομα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Νέα βιβλία για αυτό το σκοπό, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.


Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
Η παρέα στον Παιδικό Σταθμό, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Εικονογράφηση: Λήδα Τσουχνικά  

Σελίδες: 112 · Σχήμα: 21Χ29

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 3 - 4 ετών.

Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στον παιδικό σταθμό. Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πρωτότυπα φύλλα εργασίας και είναι κατάλληλο για τα παιδιά που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό, αλλά και για αυτά που θα ήθελαν να απασχοληθούν δημιουργικά στο σπίτι με τη βοήθεια των γονιών τους.

Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ
Η παρέα στο Προνήπιο, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΥΠΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ 

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού  

Σελίδες: 112 · Σχήμα: 21Χ29

Γραμμένο από τις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Δεσύπρη και Σταυρούλα Μανιάτη, το βιβλίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 4 - 5 ετών.

Περιέχει διασκεδαστικές δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και καλύπτει τις βασικές θεματικές ενότητες που διδάσκονται στο προνήπιο.

Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πρωτότυπα φύλλα εργασίας που καλύπτουν όλες τις εποχές του χρόνου και όλα τα γνωστικά πεδία και είναι σύμφωνα με τα σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα. Το υλικό αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από τους γονείς, όσο και από εκπαιδευτικούς που εργάζονται με παιδιά αυτής της ηλικίας.



ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ
Το Σχολείο πάει σχολείο, ADAM REX
Εικονογράφηση: Christian Robinson
Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Σελίδες: 40 · Σχήμα: 21Χ29 · Σκληρό εξώφυλλο

Ένα νεόκτιστο σχολείο ανοίγει διστακτικά τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα παιδιά. Είναι τόσα πολλά! Και κάνουν τόσο θόρυβο! Το Σχολείο δεν ξέρει τι να κάνει. Μέχρι που συνειδητοποιεί πόσο τυχερό είναι…

Μια συγκινητική ιστορία για την ανασφάλεια που κρύβει κάθε νέο ξεκίνημα και τη χαρά τού να βρίσκεις τη θέση σου και να απολαμβάνεις αυτό που σου προσφέρεται, δοσμένη απρόσμενα!
Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο βραβευμένος συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια