Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Έκπτωτη Θεά" της Βαρβάρας Σεργίου/Διαγωνισμός


Με αφορμή την συνέντευξη που μας παραχώρησε η Βαρβάρα Σεργίου, οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας προσφέρουν ένα αντίτυπο του νέου της βιβλίου "Έκπτωτη Θεά" σε έναν αναγνώστη μας!


Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Έκπτωτη Θεά2

«Η τελευταία του πνοή βγήκε παράξενα από το στραβό του χαμόγελο. Σαν ήχος δεν ήταν επιθανάτιος ρόγχος, αλλά έμοιαζε με αναστεναγμό ανακούφισης. Τα μάτια του ήταν πάντοτε καρφωμένα πάνω στο σώμα μου, θέλοντας να πάρει μαζί του στον αιώνιο ύπνο την αψεγάδιαστη και παγωμένη μορφή μου. Ήθελε να την κρατήσει μαζί του. Μια πηγή φωτός, μέσα στο σκοτάδι της καρδιάς. Αυτός, όπως κι εγώ, δε θα έπαυε να υπάρχει, θα μεταμορφωνόταν σε κάτι άλλο και μαζί του θα ταξίδευα για πάντα. Έπρεπε να διατηρηθεί η μαγεία του Σαμανισμού στον επίγειο κόσμο! Της δικής μου θρησκείας, της Σαμμανή!»

Η Σαμμανή είναι η Θεά της Φύσης, της Μαγείας. Όταν τελικά ηττήθηκε από τον Δαίμονα Ταβαέτ στον πόλεμο υπέρ της μαγείας στον επίγειο κόσμο, μαζί με τον πιστό της ακόλουθο, υβρίδιο Βικά, αρνούνται τη θεϊκή τους υπόσταση και μετενσαρκώνονται στη Γη, για να έχουν μια ευκαιρία να είναι μαζί. Όταν τελικά, μετά από αρκετές μετενσαρκώσεις, συναντιούνται ξανά, αρχίζει η διαδικασία της αφύπνισης και μεταμόρφωσης τους.

Θα έρθουν σε σύγκρουση η φθαρτή σάρκα τους, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες τους ως άνθρωποι, με την ουράνια υπόσταση τους;

Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας «Έκπτωτη Θεά»!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό :

Συμπληρώνετε την φόρμα παρακάτω και προαιρετικά προσκαλέστε φίλους σας για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 27 Οκτωβρίου! Καλή επιτυχία σε όλους!

ΕΛΗΞΕ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ


ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια