Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Ματωμένη Κυριακή" των Nicci French / Διαγωνισμός


Έχουν από μόνοι τους fan club, αυτό το αχτύπητο δίδυμο των Nicci French! Η αλήθεια δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα της συγκεκριμένης σειράς μυθιστορημάτων τους...τώρα γιατί ξεκίνησα από το τελευταίο είναι ένα άλλο ερώτημα...

Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Η Κυριακή είναι μια μέρα που οι άνθρωποι κρύβονται από τον ίδιο τον εαυτό τους. Προσπαθούν να ξεχάσουν αυτά που έκαναν το Σάββατο και υποκρίνονται πως η εβδομάδα που έρχεται θα είναι διαφορετική από αυτή που πέρασε.

Το μήνυμα του δολοφόνου, όμως, είναι απόλυτα ξεκάθαρο: είσαι δική μου.
Για τη Φρίντα Κλάιν το σπίτι της ήταν το καταφύγιό της, μέχρι τη στιγμή που έγινε η σκηνή ενός αιματηρού εγκλήματος. Κάτω από τις σανίδες του πατώματος η αστυνομία είχε ανακαλύψει το πτώμα του ανθρώπου που είχε προσλάβει η ίδια για να την προστατέψει.
Ωστόσο, ο κύριος ύποπτος, ο Ντιν Ριβ, έχει πεθάνει εδώ και επτά χρόνια.
Ο δολοφόνος επιλέγει τα επόμενα θύματά του κι αρχίζει να στοχοποιεί τους στενούς φίλους της. Η αστυνομία αδυνατεί να δώσει απαντήσεις. Με το κακό να υφέρπει στα σκοτεινά δωμάτια ενός αρρωστημένου μυαλού, η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν συνειδητοποιεί πως θα πρέπει να εντοπίσει η ίδια τον δολοφόνο, προτού εκείνος εντοπίσει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πάντως έχει ήδη προκαλέσει με το που κυκλοφόρησε και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα σας κάνουμε δώρο ένα αντίτυπό του!

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να κοινοποίησε δημόσια τον διαγωνισμό μας! Προαιρετικά μπορείτε να καλέσετε φίλους σας!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 01 Δεκέμβρη, ημέρα Παρασκευή! Καλή επιτυχία σε όλους!


Προβολή διαγωνισμού: kerdiseto.gr



Η τυχερή που θα διαβάσει το νέο μυθιστόρημα των Nicci French είναι η Μελαχροινού Ευαγγελία!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή