Looking For Anything Specific?

Header Ads

1ο Summer Blind Date with a Book via Greek Bloggers!


Αυτή η παρουσίαση άργησε να γίνει, αλλά η αλήθεια, είχαμε σοβαρούς λόγους! Το 1ο Summer Blind Date with a Book via Greek Bloggers πραγματοποιήθηκε το Καλοκαίρι '17 μεταξύ ελληνικών blogs με κοινή αγάπη το βιβλίο! Αφορμή, η ιδέα του Blind Date with a Book που τείνει να γίνει μόδα στα βιβλιοπωλεία.

Την όλη ιδέα την προσαρμόσαμε για να γίνει ανταλλαγή μεταξύ των blogs αγαπημένων βιβλίων, ενηλίκων αλλά και παιδικών. Στο εγχείρημα:
  • συμμετείχαν 15 ελληνικά blogs!

  • ανταλλάχτηκαν 24 βιβλία ενηλίκων και 12 βιβλία παιδικά!
Τα βιβλία ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Έφτασαν σε παραλίες και σε βουνά, κράτησαν συντροφιά κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στις Ελληνίδες bloggers και ανταλλάχτηκαν απόψεις.

Τα βιβλία επιλέχτηκαν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με τα γούστα του παραλήπτη, κρατώντας κρυφό μέχρι τέλους τον αποστολέα αλλά και το βιβλίο, το οποίο είχε αμπαλαριστεί κρύβοντας το εξώφυλλο. Μόνο μερικές λέξεις-κλειδιά γραμμένες στο αμπαλάζ μπορούσαν να βοηθήσουν τον παραλήπτη να μαντέψει ποιό βιβλίο ήταν.

Στόχος μας, η αγάπη για τα βιβλία!

Τα blogs που συμμετείχαν σε αυτό το event ήταν (με τυχαία σειρά):

Η όλη διοργάνωση έγινε από το BookLoverGR! Ευχαριστώ θερμά όλα τα blogs που πήραν μέρος! Νομίζω, όλοι το ευχαριστηθήκαμε, διασκεδάσαμε, ήρθαμε σε επικοινωνία με το πατροπαράδοτο τρόπο μέσω ταχυδρομείου, κάτι που ο ηλεκτρονικός τρόπος των social δεν μπορεί να συναγωνιστεί.

Μέχρι το επόμενο event λοιπόν....


Screenshot_4
Κριτική του βιβλίου από creationswithfantasy!

Screenshot_14





Screenshot_24










Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ήδη σκέφτομαι το 2ο!! Λες είναι πολύ νωρίς;; Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου και τον ενθουσιασμό σου!! Χαίρομαι πάρα πολύ που το διασκεδάσατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, λίγο νωρίτερα αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχη διοργανωση αναμενουμε με λαχταρα το επομενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον θα γίνει θεσμός εφ' όσον υπάρχουν συμμετοχές! Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κάτι τέτοια το blogging παίρνει άλλη διάσταση, με κοινά ενδιαφέροντα! Ελπίδα μου ελπίζω να είσαι μαζί μας και στο επόμενο event.

    ΑπάντησηΔιαγραφή