Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Το κυνήγι της Μάγισσας" της Χριστίνας Μιχελάκη


Η λογοτεχνική οικογένεια  των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με χαρά την κυκλοφορία του βιβλίου 
"Το κυνήγι της Μάγισσας" 
της συγγραφέως μας Χριστίνας Μιχελάκη. 

 "Το κυνήγι της Μάγισσας" της Χριστίνας Μιχελάκη Εκδόσεις Ελκυστής


«Η Αλίνα είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι όπως όλα τα άλλα γύρω της. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος των γονιών της, την αναγκάζουν να μετακομίσει στο Σάμερλαντ, με τους παππούδες της. Εκεί θα κάνει μία καινούργια αρχή στην ζωή της, μα και θα γνωρίσει τον αινιγματικό Στέφαν, που έχει βάλει πλώρη για την καρδιά της.
Η ζωή της όμως, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα παραμείνει, όταν ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνιση του στην μικρή πόλη, με τις αποσκευές του γεμάτες από εκδίκηση και θάνατο. Θα καταφέρει η ηρωίδα μας να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της; Που θα κρυφτεί όταν το κυνήγι αρχίσει στους ηλιόλουστους δρόμους του Σάμερλαντ;»

Το βιβλίο "Το κυνήγι της Μάγισσας" θα το προμηθευτείτε από τις 9 Οκτωβρίου στα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Επίσης, μπορεί να το παραγγείλετε και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop
Για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.
Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

για την συγγραφέα...
Η Χριστίνα Μιχελάκη, είναι γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Έχει σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης όμως η μεγάλη της αγάπη για τα βιβλία ήταν που την κέρδισε τελικά.
Μανιώδης αναγνώστρια, μπορεί να διαβάσει τα πάντα και παντού αρκεί να περιέχουν μία καλή και δυναμική ιστορία. Λατρεύει ιδιαιτέρως τα βιβλία φαντασίας, τα οποία έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Η αστείρευτη αγάπη της για τα βιβλία, την ώθησαν να γίνει συν ιδρύτρια μαζί με τις, Βασιλική Μπούζα και Χρυσή-Σίσυ Αγγελίδου, του διαδικτυακού ιστότοπου aisthisis.gr.
Κείμενα τις μπορείτε να βρείτε στο Wattpad, στο bluez.gr και στο aisthisi.gr.

Μυθιστορήματα
Τα Αστέρια του Πεπρωμένου, Ιδιωτική έκδοση (2015)
Διηγήματα
«Οι Άλλοι», ανθολογία Το ξύπνημα, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, (2016)
«Η Φρουρός», «Βλαντ Γ’ Τσέπες» ανθολογία Σκοτάδι, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2017)
«Η εκδίκηση των Ραέμτιαν», ανθολογία Θρύλοι του Σύμπαντος VI, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2017)
«Η Μάγισσα του Σάλεμ», «Blair Witch», ανθολογία Μαγικοί Χοροί, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (2018)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια