Looking For Anything Specific?

Header Ads

Το λίκνο της ζωής, του Β. Ν. Συράκη

Για τους λάτρεις του φανταστικού, μία νέα ιστορία
 από τον Β. Ν. Συράκη "Το λίκνο της ζωής"




«Στον κόσμο της Κάχαλλ λέγεται ότι ο Θεός της Ζωής και ο Θεός του Θανάτου ρίχνουν ένα κέρμα για να αποφασιστεί η τροπή που θα πάρει η ζωή ενός ανθρώπου. Ο νεαρός Μπέλουεντ Κόουλιν και ο φίλος του, ο Ρεντ, αναρωτιούνται ποιος από τους δυο Θεούς κέρδισε το στοίχημα, όταν συνάντησαν τη μυστηριώδης Ίλλυ στο δάσος δίπλα από το χωριό τους. Η μοιραία, αυτή, συνάντηση τους ώθησε σε έναν κόσμο μακριά από το σπίτι τους, γεμάτο άγνωστους εχθρούς και μαγευτικούς τόπους, όπου οι δυνάμεις της Ζωής και του Θανάτου βρίσκονται κλειδωμένες σε έναν αέναο χορό ισορροπίας. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον κίνδυνο και να φτάσουν στο μυστικιστικό Λίκνο της Ζωής; Το κέρμα ερρίφθη για τους δυο έφηβους και ούτε τα Παιδιά των Δράκων, με τις αρχαίες τους δυνάμεις, γνωρίζουν την τύχη των δυο φίλων»

Το βιβλίο "Το λίκνο της ζωής" μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία, καθώς και από τις εκδόσεις Ελκυστής.

Για τον συγγραφέα

Γεννημένος στη Γερμανία το 1989, είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Ζω στη Λαμία και εργάζομαι ως Internet Solutions Specialist σε υποκατάστημα της Vodafone.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια