Looking For Anything Specific?

Header Ads

Ένα βιβλίο για την γιαγιά και ένα για τον παππού από τις εκδόσεις Άγκυρα!

Οι γιαγιά και παππούς είναι σημαντικά πρόσωπα στην οικογένεια, γιατί μεταφέρουν γνώση, εμπειρίες, σοφία, είναι εκεί για να καλομαθαίνουν τα εγγονάκια (συνήθως) και φτιάχνουν πολλές πολλές όμορφες στιγμές μαζί τους! 
Δύο πολύ όμορφα βιβλία από τις εκδόσεις Άγκυρα, αφιερωμένα στην αγαπημένη γιαγιά και στον αγαπημένο παππού, το κάθε ένα με το δικό του χαρακτήρα, με την υπέροχη εικονογράφηση που πιάνει από άκρη σε άκρη σε κάθε σελίδα, πλούσια σε σχήματα και χρώματα που τόσο λατρεύω! 

Ένα βιβλίο για την γιαγιά και ένα για τον παππού από τις εκδόσεις Άγκυρα!



Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία
Είδος: Ιστορίες - Παραμύθια
Σειρά Ιστορίες που διδάσκουν τα παιδιά
Ηλικία: 5-6, 7-8
Συγγραφέας: Τσιάτσιου Σούλα
Εικονογράφος: Χαδουλού Κατερίνα
Σελίδες 32
Διαστάσεις 23,5x25,5
Εξώφυλλο Σκληρό
1η Έκδοση 19 Φεβρουαρίου 2019

Η μικρή Βαλέρια ρωτά τη γιαγιά της για πράγματα που την ανησυχούν καθώς περπατούν στον πανέμορφο, γεμάτο χρώματα κήπο τους. Εκείνη τότε της μιλά για την πραγματική αγάπη των δικών μας ανθρώπων, για όσα μας προσφέρει η φύση και πρέπει να τα εκτιμούμε σωστά, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε υγιεινά. 


Κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία
Είδος: Ιστορίες - Παραμύθια
Θεματική κατηγορία: Τεχνολογία, Σχέσεις - Φιλία
Ηλικία: 5-6, 7-8
Συγγραφέας: Romont Willy
Μετάφραση: Μακρή Δ. Αναστασία
Σελίδες 48
Διαστάσεις 23x25
Εξώφυλλο Σκληρό
1η Έκδοση 18 Απριλίου 2019
Τίτλος πρωτοτύπου Time Machines

Ο παππούς προσφέρεται να βοηθήσει τον εγγονό του στο διάβασμα, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη βοήθειά του επειδή ο υπολογιστής του κάνει τα πάντα. Μέχρι που κόβεται το ρεύμα... και οι παλιές μηχανές του παππού προσφέρουν τη λύση! Μια τρυφερή ιστορία, γραμμένη με χιούμορ και εξαιρετική εικονογράφηση, που δείχνει ότι και οι μεγαλύτεροι έχουν πολλά να προσφέρουν με την αγάπη τους και την εμπειρία ζωής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια