Ο Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια στο Netflix! Save the date!

Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Οδηγός Φόνων της Holly Jackson, το οποίο κκυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, γίνεται τηλεοπτική σειρά και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από 1η Αυγούστου!

Ο Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια στο Netflix! Save the date! BookLoverGR

Ο Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια είναι το πρώτο μέρος της σειράς μυστηρίου, που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη λίστα best sellers των New York Times για 146 συνεχόμενες εβδομάδες. Επίσης, έχει βραβευτεί με το φημισμένο British Book Award ως καλύτερο βιβλίο της χρονιάς!
Το βιβλίο, που έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες, είναι ένα ευφυές whodunit αστυνομικό, γεμάτο ανατροπές μέχρι την τελευταία σελίδα του.


Η 1η σεζόν έξι επεισοδίων, που διασκευάστηκε από την Poppy Cogan και σκηνοθέτησε η Dolly Wells, ακολουθεί τη 17χρονη Πιπ, καθώς ερευνά τη δολοφονία μιας μαθήτριας λυκείου που σκοτώθηκε πέντε χρόνια πριν και συγκλόνισε την πόλη Λιτλ Κίτον.
Η δημοφιλής μαθήτρια Άντι Μπελ δολοφονήθηκε από τον φίλο της, Σαλ Σινγκ, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν όλοι, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας.

Ο Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια στο Netflix! Save the date! BookLoverGR

Η υπόθεση έκλεισε, αλλά η Πιπ Φιτζ-Αμόμπι, τελειόφοιτος λυκείου τώρα και η ίδια, βλέπει πώς η φρικτή δολοφονία εξακολουθεί να επηρεάζει τη γενέτειρά της και πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα πίσω από αυτήν την ιστορία. Η Πιπ ξεκινά μια δική της έρευνα, αποφασισμένη να φτάσει στο βάθος αυτού του μυστηρίου. Αλλά αν δεν το έκανε ο Σαλ, αυτό σημαίνει ότι ένας δολοφόνος είναι ακόμα εκεί έξω — και η ίδια η Πιπ μπορεί τώρα να βρίσκεται σε κίνδυνο.


Η Emma Myers την οποία γνωρίσαμε στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστεί ως η έξυπνη και μοναχική Πιπ στη σειρά του Netflix Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια, που βασίζεται στη δημοφιλή τριλογία μυθιστορημάτων της Βρετανίδας συγγραφέα Holly Jackson.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.