Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Ο σκύλος που τόλμησε να ονειρευτεί"

Μετά το παγκόσμιο best seller "Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει", μια νέα ιστορία για τη φιλία, την ανθρώπινη δύναμη και την ευτυχία που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια που θα ζήσουμε ποτέ.


Αυτή είναι η ιστορία μιας σκυλίτσας που την έλεγαν Μαλλιαρούλα. Γεννημένη παρακατιανή, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της περνάει τον περισσότερο καιρό της στην ηλιόλουστη αυλή του σπιτιού του αφεντικού της. Η Μαλλιαρούλα έχει όνειρα και προσδοκίες, ακριβώς όπως όλοι εμείς. Μα κάθε χειμώνα, μαύρα σύννεφα κατεβαίνουν και η Μαλλιαρούλα βρίσκεται αντιμέτωπη με δοκιμασίες που θα πρέπει να ξεπεράσει. Μέσα απ’ τα σύννεφα, κι ακόμα περισσότερο πέρα από τις πύλες της αυλής του αφεντικού της, βρίσκεται η πιθανότητα της φιλίας, της μητρότητας και της ευτυχίας – όλα αυτά είναι εκεί έξω και την περιμένουν, φτάνει η Μαλλιαρούλα να μπορέσει να τα κρατήσει, να τα φέρει στο σπίτι και να μας δείξει ότι η ίδια η ζωή είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια που θα ζήσουμε ποτέ.

Τόσο όμορφο στην απλότητά του, που μόνο κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τόσο βαθιά συναισθήματα και πρόκληση για ΖΩΗ!

«Με απορρόφησε απόλυτα αυτή η ιστορία, που έσφυζε από αλήθεια... χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα βιβλίο διαχρονικό».
Guardian
«Μαγευτικό... θα κάνει τους μεγάλους να κλάψουν, άντρες και γυναίκες, παρά τα χρόνια τους...»
Independent

Σχετικά με την συγγραφέα


H Hwang Sun-mi γεννήθηκε το 1963 στη Νότια Κορέα. Διδάσκει Λογοτεχνία στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών της Σεούλ και η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε το 1995 με την απροσδόκητη επιτυχία μιας νουβέλας στην οποία πρωταγωνιστούσε μια κότα. Έκτοτε έχει εκδώσει τριάντα βιβλία σε διάφορα είδη, ενώ Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει είναι το διαχρονικότερο best seller στην πατρίδα της που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. Τα έργα της Hwang πραγματεύονται τη σύνδεση μεταξύ των παραδόσεων και του σύγχρονου τρόπου ζωής, την οικολογία και την αναζήτηση της απόλυτης ελευθερίας. Έχει βραβευτεί επανειλημμένα κερδίζοντας όλα τα σημαντικά κορεατικά λογοτεχνικά βραβεία τόσο για τα παιδικά της βιβλία όσο και για τα μυθιστορήματα ενηλίκων.

Ένα βιβλίο που θα σας συγκινήσει! Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα και ένα αντίτυπο θα γίνει δικό σας! Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω μέχρι τις 26 Δεκέμβρη και :

  1. να κοινοποιήσετε δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ,

  2. να γίνετε αναγνώστης μας στο blog και στις εκδόσεις Διόπτρα.



Μετά από κλήρωση η νικήτρια που θα διαβάσει αυτό το μυθιστόρημα είναι η...Νίκη Παπαγιάννη! Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις συμμετοχές και τα σχόλιά σας!



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ καλές γιορτές καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε καλά! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Και εσείς ό,τι επιθυμείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή