Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Ο γιος" Jo Nesbo

"Ο γιος" Jo Nesbo εκδόσεις Μεταίχμιο
Όσοι "γνωρίζετε" το Jo Nesbo συστάσεις δεν χρειάζεστε! Για εσάς όμως που δεν τον "γνωρίζετε"   νομίζω είναι καιρός να τον "μάθετε"!



Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων. Αν και ο Jo Nesbo δεν εκπλήσσει μόνο από τις περιπετειώδης ιστορίες του αλλά και από τα παιδικά του βιβλία.

Εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για το βιβλίο του "ο γιος".
Ένα βιβλίο με δυνατούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες. Ένα βιβλίο που πραγματικά ξεψαχνίζει τα άπατα που κρύβουν οι άνθρωποι κάτω από τα σώματα τους και που στο τέλος σε κάνει να αναρωτηθείς τι σημαίνει τελικά εκείνη η πολυφορεμένη φράση "καλός άνθρωπος".

Ο ηρωινομανής Σόνι δε μοιάζει καθόλου με τους υπόλοιπους κρατούμενους της φυλακής. Έχει πάνω του κάτι αλλιώτικο που συνάμα ενθουσιάζει αλλά και τρομάζει τους γύρω του. Κάποιοι το ονόμαζαν χάρισμα ενώ κάποιοι άλλοι απλώς βολεύονταν πατώντας στον εθισμό του. Ο Σόνι δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτα περισσότερο από ένα ¨παιδί" που μέσα του κρύβει έναν αχαρτογράφητο κόσμο. Κάποια στιγμή όμως αποφασίζει να ζήσει. Και θα προσπαθήσει. Και τότε θα αποδείξει ότι εκτός από τρομακτικός ή χαρισματικός μπορεί να είναι πανέξυπνος, βίαιος και πολυμήχανος  αλλά και ασυνήθιστα ευαίσθητος.

Για τους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος είναι ένα βιβλίο από εκείνα που δε σε αφήνουν να τα αφήσεις για "αύριο".
Θα σε βάλει να σκεφτείς. Θα σε ξαφνιάσει. Θα σε μπερδέψει. Θα σε κάνει να γυρίσεις πίσω σε κάποιες σελίδες για να τις διαβάσεις ξανά δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι κάτι δεν κατάλαβες καλά.

Απολαύστε το! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μεταίχμιο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια