Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Πριν το ξημέρωμα - Manhattan 3" της Τατιάνας Τζινιώλη

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της ερωτικής τριλογίας της Τατιάνας Τζινιώλη, κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες από τις Εκδόσεις Πηγή, προκαλώντας μας έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.



Το τρίτο ζευγάρι, οι Λόγκαν και Έλι, καλούνται να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τους φόβους που τους χωρίζουν. Τους ενώνει όμως το έντονο πάθος και η αγάπη. Στην ιστορία αυτή, οι φόβοι του παρελθόντος κρατάνε την Έλι, δεν την αφήνουν να αφεθεί στο τώρα, να εμπιστευτεί και να χτίσει ένα μέλλον ευτυχισμένο.

Αυτό και το κοινό στοιχείο που βρίσκουμε και στα τρία ζευγάρια των ιστοριών της Τατιάνας. Ζευγάρια που αγαπιούνται, ξεπερνάνε τις όποιες δυσκολίες και καταφέρνουν να δημιουργήσουν γερούς δεσμούς για να είναι ευτυχισμένα μαζί.

Ιστορίες σύγχρονες, με αρκετή δόση ρομαντισμού, που μας θυμίζουν να βγαίνουμε από την "ασφαλή μας φούσκα" δίνοντας μια ευκαιρία στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη.


Για την συγγραφέα


Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο μεσημέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1, στο τμήμα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής. Όμως η κριτική κινηματογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει, έτσι μερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για τον μαγικό κόσμο των βιβλίων, το Book City. Συνεργάζεται με διάφορα sites ως editor και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς το αγαπημένο word της. Το 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, με θέμα την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, Road Trip, και το 2016 το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας με γενικό τίτλο Manhattan, «Ένα βράδυ». Το δεύτερο μέρος, «Μετά τα Μεσάνυχτα», ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα. Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και την early 00’s pop.
Περισσότερα για εκείνη θα βρείτε στo www.tatianaginioli.gr

Η πρώτη ιστορία  "Road Trip"/"Ένα βράδυ"
Η δεύτερη ιστορία "Μετά τα μεσάνυχτα, Manhattan #2"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια