Looking For Anything Specific?

Header Ads

«Η Γιαγιά μας η Καλή έχει Ζώαααργκ» του Θοδωρή Τσεκούρα


Εικονογράφηση: Bob Studio
Εκδόσεις: keybooks.gr

«Η Γιαγιά μας η Καλή έχει Ζώαααργκ» εκδόσεις Key Books

Η γιαγιά μας η καλή 
έχει κότες στην αυλή. 
Κότες και κοτόπουλα, 
χήνες και χηνόπουλα.
Έχει και μικρά κουνέλια, 
Φασιανούς που τρών’ μπιζέλια, 
Μια κατσίκα παρδαλή, 
Μια καμηλοπάρδαλη.
Η γιαγιά μας η καλή είχε ζώα στην αυλή.
Όμως μετά κάτι έγινε και σιγά-σιγά γέμισε όλο το σπίτι. Παντού!
Και τι ζώα! Άγρια, ήμερα, τεράστια και μικροσκοπικά, τέρατα μυθικά και ζώα εξαφανισμένα. Όλα μαζί, σε ένα απρόσμενα διασκεδαστικό παραμύθι.



Ο Θοδωρής Τσεκούρας στο ολοκαίνουργιο βιβλίο του, παρουσιάζει μια χιουμοριστική και σουρεαλιστική ιστορία με ομοιοκαταληξίες, μια γλυκύτατη γιαγιά και αμέτρητα ζώα. Την εικονογράφηση επιμελήθηκε το βραβευμένο σχεδιαστικό γραφείο Bob Studio.

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου εδώ:

O Συγγραφέας

Ο Θοδωρής Τσεκούρας σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Ανάλυση Ιδεολογίας και Πολιτικού Λόγου στο University of Essex.
Είναι Creative Director στη διαφημιστική εταιρεία OgilvyOne Athens και έχει διακριθεί μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές και ιντερνετικές καμπάνιες (“Τυχαίο; δε νομίζω!” του 11888 όπου και πρωταγωνιστούσε, τις καμπάνιες “Φταίει ο ΟΤΕ”, HOL Video Club, “Στη Μάνα σου το’πες” “Σώσε το σκιουράκι”, “Γιαούρτι Δωδώνη” και άλλες). Έχει μιλήσει σε συνέδρια, έχει κάνει standup comedy, έχει γράψει τραγούδια μαζί με τους δύο γιους του και μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί τρία παιδικά βιβλία του.
Θα τον βρείτε να παίζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του σε παιδικές χαρές του Κέντρου της Αθήνας.

Οι Εικονογράφοι

Το Bob Studio είναι ένα βραβευμένο design agency στην Αθήνα με ειδίκευση στο branding, το packaging και την εικονογράφηση.
Σχεδιάζει μάρκες για ελληνικές και διεθνείς εταιρίες κυρίως στην αγορά των τροφίμων και αλκοολούχων, και παράλληλα έχει επιμεληθεί πολλά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά projects όπως δίσκους Ελλήνων μουσικών, εκδόσεις μουσείων, κινηματογραφικά και μουσικά φεστιβάλ, εκθέσεις εικαστικών, εξώφυλλα βιβλίων κτλ.
Έχει βραβευτεί διεθνώς για τα έργα του στα Pentawards, Dieline Αwards, European Design Awards, ΕΒΓΕ και Ermis Awards.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια