Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Στα μεγάλα όνειρά σου" Βασίλης Τσανταρλιώτης




"Στα μεγάλα όνειρά σου" Βασίλης Τσανταρλιώτης εκδόσεις Ψυχογιός


Μια ιστορία που αναδεικνύει τρεις αρετές με τις οποίες οι νεαροί αθλητές -και όχι μόνο- μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους: πίστη στις δυνάμεις τους, συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, υπομονή ώσπου το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.




Ο Βασίλης Τσανταρλιώτης μέσα από αυτό το όμορφο βιβλίο μας διδάσκει την πίστη που όλοι κρύβουμε μέσα μας αλλά πολλές φορές φοβόμαστε να την βγάλουμε μπροστά και να την κάνουμε οδηγό της ζωής μας. Όλα εκείνα που βαθιά μέσα μας πιστεύουμε πως μπορούν να γίνουν αλήθεια αλλά κάτι τα κρατάει θαμμένα βαθιά κρυμμένα μέσα μας. Γιατί, δυνάμεις όλοι οι άνθρωποι έχουν. Απλώς, πρέπει να τις πιστέψουν. 
Μας διδάσκει τη συνέπεια που πρέπει να έχουμε σε ότι πιστέψουμε και αγαπήσουμε. Όλα όσα πρέπει να κάνουμε σήμερα, τώρα! και όχι αύριο ούτε σε μια βδομάδα. Ο δρόμος για το όνειρο δεν είναι εύκολος. 

Μας διδάσκει τέλος την υπομονή που χρειάζεται. Τίποτα δεν κερδίζεται σε μια μέρα, σε μια ώρα. Όλα θέλουν δουλειά και υπομονή για να γίνουν. Ακόμη, καμιά φορά τα πράγματα χρειάζονται και αποτυχίες για να στηριχτούν σε γερά θεμέλια.





Το βιβλίο "στα μεγάλα όνειρά σου" διδάσκει ζωή! διδάσκει πείσμα! διδάσκει τον δρόμο προς το όνειρο και όχι το ίδιο το όνειρο. Γιατί το όνειρο δεν έχει νόημα αν στο προσφέρουν έτοιμο στο πιάτο. Το όνειρο για να αξίζει πρέπει να κερδηθεί μέσα από μάχες. Κι αυτό ο Βασίλης Τσανταρλιώτης το διδάσκει στο βιβλίο του και με το παραπάνω. Διδάσκει τον δύσκολο δρόμο προς το όνειρο, τις θυσίες που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και τις μάχες που πρέπει να χάσει μέχρι να ανέβει στο βάθρο της νίκης. 
Και δεν το διδάσκει μόνο στα παιδιά. Τα διδάσκει και στους μεγάλους που όλο ξεχνάνε να παλέψουν για τα όνειρά τους και για όλα όσα αγαπάνε! Άλλωστε το έχω πει πολλές φορές, τα παιδικά βιβλία δεν γράφονται μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους. Κυρίως, για τους μεγάλους! 

Το βιβλίο του Βασίλη Τσανταρλιώτη "στα μεγάλα όνειρά σου" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια