Νέος τίτλος από εκδόσεις Μεταίχμιο που ξεχωρίσαμε - BookLoverGR

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Νέος τίτλος από εκδόσεις Μεταίχμιο που ξεχωρίσαμε

H Μανόν Μπράντσο επιστρέφει με μια υπόθεση που την αναγκάζει να αναρωτηθεί το αδιανόητο: Πόσο καλά γνωρίζει τους αγαπημένους της – και είναι ικανοί για φόνο;

"Άγνωστα πρόσωπα" της Susie Steiner
μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση
σελίδες 408

Μια έγκυος ντετέκτιβ. Ένας ανεξήγητος φόνος. Μια υποψία-καρφί στην καρδιά του σπιτικού της.
Η βρετανίδα βιρτουόζα της αστυνομικής γραφής, στα χνάρια της Ρουθ Ρέντελ, συνεχίζει στη δεύτερη αυτή περιπέτεια της Μάνον Μπράντσο, να αναπτύσσει τις πτυχές της ευφυούς, ικανής και αφοσιωμένης ηρωίδας της. 

Άγνωστα πρόσωπα της Susie Steiner από εκδόσεις Μεταίχμιο BookLoverGRΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ…
Καθώς πέφτει το σούρουπο, ένας άντρας προχωράει τρεκλίζοντας σ’ ένα πάρκο, μακριά από το σπίτι του· τον έχουν μαχαιρώσει και αιμορραγεί. Πεθαίνει εκεί που πέφτει – στα χέρια μιας άγνωστης, με το όνομα μιας γυναίκας στα χείλη του καθώς ξεψυχά.
ΜΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ
Η Μανόν Μπράντσο, αν και έγκυος, δεν γίνεται να μην ενδιαφερθεί για την υπόθεση – αυτόν τον καιρό αναλαμβάνει μονάχα παλιές, ανεξιχνίαστες υποθέσεις, όμως ο άντρας κατέληξε μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό της τμήμα.
ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ;
Με τρόμο ανακαλύπτει ότι τόσο το θύμα όσο και ο κύριος ύποπτος είναι πιο στενά συνδεδεμένοι μαζί της απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί. Και καθώς ο κλοιός στενεύει, αναγκάζεται να διανοηθεί το αδιανόητο: Μπορεί κάποιος από τους αγαπημένους της να είναι ικανός για φόνο;

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

«Άψογο! Με κατανόηση για τους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, για την αγάπη και την έλλειψή της, για τη ζωή… και για τη συγγραφή!»
India Knight, συγγραφέας

«Ιδιαίτερη συγγραφική ποιότητα, αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της».
Peter James, συγγραφέας

«Αστυνομικό που ασχολείται τόσο με τα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής όσο και με το ποιος μαχαίρωσε έναν τραπεζίτη στο πάρκο. Γοητευτική γραφή, συμπαθητικοί χαρακτήρες, αναδεικνύει τις χαρές της ζωής με τη διαύγεια αυτού που γνωρίζει τους κινδύνους της».
Wall Street Journal

«Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια ντετέκτιβ να παλεύει με διλήμματα της πραγματικής ζωής, χωρίς αυτό να στέκεται εμπόδιο στην έξυπνη και πρωτότυπη υπόθεση. Μια σειρά βιβλίων που αξίζει την προσοχή σας από μία συγγραφέα που εμπνέει σιγουριά και συνθέτει ακόμα και τους δευτερεύοντες ήρωες με φροντίδα και αγάπη».
Sunday Times

«Υπερβαίνει τη δισδιάστατη αστυνομική λογοτεχνία εστιάζοντας στις μικρολεπτομέρειες που ζωντανεύουν τους χαρακτήρες».
Guardian


Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημα της Susie Steiner Αγνοούμενη μέχρι αποδείξεως του εναντίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου