Looking For Anything Specific?

Header Ads

Το Χέρι του Θεού, της Ελευθερίας Μεταξά

Από τα Τρία Πρόσωπα της Εκάτης, το πρώτο ψυχολογικό θρίλερ της Ελευθερίας Μεταξά με τον αστυνόμο Βαρσάμη, ήξερα πως θα είχαμε συνέχεια στις περιπέτειες του αστυνόμου και κάθε φορά θα ήταν μία απόλαυση! Για όσους αγαπούν τα ψυχολογικά θρίλερ, αυτήν την σειρά μυθιστορημάτων πρέπει να την διαβάσετε. Φυσικά στα Best Seller...

Το Χέρι του Θεού, της Ελευθερίας Μεταξά. BookLoverGR. Εκδόσεις Μίνωας.


Συγγραφέας: Ελευθερία Μεταξά
Ψυχολογικό Θρίλερ


«Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Γρηγόρης Σταθόπουλος και ήρθα να καταγγείλω τη δολοφονία μου. Είδα σε όραμα ότι κάποιος με έκαψε ζωντανό, αφήνοντας πλάι μου έναν πύρινο σταυρό».

Τα λόγια αυτά, βγαλμένα από το στόμα του νεαρού άντρα με την ασκητική μορφή, θα προκαλέσουν ένα συγκαταβατικό χαμόγελο στον αστυνόμο Βαρσάμη, ο οποίος, θεωρώντας τον τρελό, θα τον αποπέμψει ευγενικά από το τμήμα. Το χαμόγελό του, όμως, θα σβήσει και οι τύψεις θα τον κατακλύσουν, όταν λίγο αργότερα η προφητεία του Σταθόπουλου θα επαληθευτεί και δύο ακόμα θύματα θα προστεθούν στον μακάβριο κατάλογο του παρανοϊκού δολοφόνου.

Τι είναι αυτό που συνδέει τους τρεις νεκρούς; Ποιος είναι εκείνος που καίει ανθρώπους ζωντανούς, αφήνοντας πλάι τους έναν πύρινο σταυρό, φωτογραφίες και υπογραμμισμένα αποσπάσματα από την Αγία Γραφή; Ποια σχέση έχουν με τα αποτρόπαια εγκλήματα η άρρωστα θρησκευόμενη μητέρα του Σταθόπουλου, η φρικτά παραμορφωμένη αδελφή του, ο εμβληματικός πατήρ Χρυσόστομος και η αινιγματική γερόντισσα Φεβρωνία;

Καθώς ο Μάνος Βαρσάμης και η συνεργάτιδά του, Έλσα Γληνού, θα προσπαθήσουν να δώσουν απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον θανάσιμο κίνδυνο που κρύβουν η θρησκοληψία, το πάθος για εκδίκηση και οι προσωπικοί δαίμονες των ηρώων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια