Looking For Anything Specific?

Header Ads

Πειρατικό πλοίο με 3D puzzle, εκδ. Διόπτρα


Σας έχω πει πόσο μας αρέσουν οι πειρατές και τα puzzle; Όταν συνδυάστηκαν μαζί και με την ιστορία από βιβλίο, τότε όλη η ημέρα ήταν στην κυριολεξία αφιερωμένη στους πειρατές, χάρης στο "Πειρατικό πλοίο" από εκδόσεις Διόπτρα το οποίο περιλαμβάνει και 3d puzzle!


Το βιβλίο είναι ιδανικό για 5 ετών παιδιά και πάνω, αλλά και η κόρη μου που είναι 10 ετών διασκέδασε και η ίδια! Είχαμε καθίσει και οι 3 στο τραπέζι και το μόνο που θα άκουγε κάποιος ήταν τα "Αρρρρρ" και "προσοχή!! καρχαρίας!!" !

Οι οδηγίες του puzzle είναι πολύ αναλυτικές και το παιδί μπορεί άνετα να το φτιάξει και μόνο του. Ευτυχώς ο junior άφησε και την μαμά και την αδερφή του να βοηθήσουν, γιατί κι εμείς ...παιδιά είμαστε, το διασκεδάσαμε! Επίσης, τα κομμάτια του puzzle είναι από πολύ καλής ποιότητας υλικό, που δεν σπάει ή γδέρνεται εύκολα. Εφαρμόζουν ακριβώς στις εγκοπές που πρέπει, αν και έχει ένα κομματάκι γυαλόχαρτο σε περίπτωση που χρειαστεί να λειάνεις κάποια σημεία.

Δεν θα σας πω άλλα... απλά δείτε το βίντεό μας...




Αφού το φτιάξαμε το puzzle και παίξαμε με τις ώρες φτιάχνοντας ιστορίες δικές μας, διαβάσαμε και την ιστορία του πειρατικού πλοίου "Μαύρο Κύμα"! Κι όπως σε κάθε πειρατική ιστορία, σκοπός να βρεις τον θησαυρό!

Πειρατικό πλοίο Διόπτρα (8)Πειρατικό πλοίο Διόπτρα (7)

Η αγαπημένη του περιγραφή μου δήλωσε πως ήταν όταν γαργαλούσαν το κακό χταπόδι που ήθελε να βουλιάξει το πλοίο! Τον μάγεψε η σελίδα με το φεγγάρι! Ξεκαρδίστηκε με τον ζαλισμένο πειρατή! Αναρωτήθηκε που είναι το κανόνι στο puzzle! Οπωσδήποτε ήθελε να φτιάξει το puzzle να φαίνεται ακριβώς όπως φαίνεται στο βιβλίο! "Να μαμά, ο ζαλισμένος, οι γοργόνες, ...μα που είναι η γάτα και το ποντίκι; Α να τα! Α κοίτα ο παπαγάλος χαχαχα! Μα το χταπόδι θέλει να μπει μέσα στο καράβι! Κοίτα, αυτοί οι δύο τώρα θα μονομαχήσουν!"

Ετοιμαστείτε λοιπόν ...Όρτσα τα πανιά! Πάμε να βρούμε τον θησαυρό! Τι θα είναι άραγε;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια