Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Μάταιοι θησαυροί", εκδ. Λιβάνη


Μετά από ένα μερικό διάστημα απουσίας, η Εύα Ομηρόλη επιστρέφει με νέο μυθιστόρημα "Μάταιοι θησαυροί" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.


Ένα εντυπωσιακό και ρομαντικό εξώφυλλο που σίγουρα μας μαγνήτισε και ένα επίσης εντυπωσιακό οπισθόφυλλο σε ασπρόμαυρο χρώμα που αναδεικνύει το πρόσωπο της συγγραφέας! Την αγάπησα από παλαιότερα μυθιστορήματά της, όπως "Σεισάχθεια", "Οι κομπάρσοι της ηδονής", "Διοτίμα", τόσο για την λεπτή μα τόσο έντονη και με βαθύ νόημα γραφή της, όσο και για το τόσο ιδιαίτερο τρόπο που αντιμετωπίζει μέσα από τα βιβλία της τον έρωτα, την αγάπη, την ζωή γενικότερα.

Έτσι και σε αυτό το βιβλίο "Μάταιοι θησαυροί", μια ιστορία 397 σελίδων, θα βρούμε τις γνωστές αναφορές και αναλύσεις της πάνω στην φιλοσοφία της ζωής, του πνεύματος, της πίστης, που πάντα μας προκαλούν κι εμάς να αναρωτηθούμε και να προβληματιστούμε και ίσως ...ίσως... να μας κάνει να αναθεωρήσουμε.

"Ο χρόνος δεν μας φθείρει, ούτε η ζωή. Τα νιάτα είναι στην ψυχή, παραμορφώνουν τις φλέβες και τις μορφές. Τα νιάτα είναι η δύναμη, η θέληση, η ανάγκη να τα έχεις και να μην τα χάσεις ποτέ."

"Ποτέ τα πράγματα που διαλέγουμε παθιασμένα δεν είναι για μας. Ποτέ τα 'θέλω' μας δεν συμφωνούν με τα 'πρέπει' όλου του κόσμου. Και τότε αισθανόμαστε μόνοι και αδύναμοι. Καμιά φορά είναι μονάχα μια γεύση ζωής."

Επιπλέον όμως, σε αυτή την ιστορία, μας μπλέκει σε μια περιπέτεια και σε ένα μυστήριο που πρέπει να εξιχνιαστεί, με πρωταγωνιστές έναν μεγιστάνα που χάνει την ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, την νεαρή του χήρα που δεν πείθετε ότι ήταν ατύχημα, του ντετέκτιβ που έχει καλέσει η νεαρή χήρα για την βοηθήσει στην διαλεύκανση του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από το φαινομενικά αυτοκινητικό δυστύχημα του άντρα της.

Σίγουρα κάτι διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει η Εύα Ομηρόλη και που θα σας συναρπάσει. Στεκόμαστε στο παρακάτω που κλείνει όλη την ουσία...
"Ποτέ τα 'θέλω' μας δεν συμφωνούν με τα 'πρέπει' όλου του κόσμου."

Ένα αντίτυπο δικό σας! Οι όροι οι γνωστοί: 

~ Να κάνετε "μου αρέσει" στην σελίδα του BookLoverGR και στις εκδόσεις Λιβάνη.

~ Να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω.

~ Να κοινοποιήσετε δημόσια στο προφίλ σας την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

Προαιρετικά, μπορείτε να καλέσετε φίλους σας στον διαγωνισμό με σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού μας. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 05 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή. Η αποστολή του αντιτύπου θα γίνει από το BookLoverGR.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΝΙΚΗΤΗΣ

Ευδοκία Τσόγκα

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Καλοτάξιδο
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία!! Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή