Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Έρχεται ο ταχυδρόμος" Marianne Dubuc

"Έρχεται ο ταχυδρόμος" Marianne Dubuc εκδόσεις Νεφέλη
"Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα

ο ακούραστος ταχυδρόμος Ποντίκης
παίρνει το καροτσάκι του και ξεκινάει"


Ο ταχυδρόμος Ποντίκης έχει να περάσει από ένα σωρό σπίτια και να μοιράσει  γράμματα, δέματα ακόμη και δώρα στους εορτάζοντες! Τον περιμένει ο κύριος Αρκούδος, η οικογένεια Λαγού, τα Πουλιά, ο Δράκος, ο κυρ Σκίουρος, η κυρία Τυφλοπόντικα, ο Κροκόδειλος ακόμη και η κυρία Χταπόδι μέχρι και οι αδεφές Νυχτερίδες! Και πολλοί ακόμη. Σε όλους έχει κάτι να παραδώσει ο ταχυδρόμος μας!



Αυτό το βιβλίο μας διηγείται μια μέρα από τη ζωή του ταχυδρόμου Ποντίκι. Ο κύριος Ποντίκης κάνει σωστά τη δουλειά του! Μια δουλειά που από ότι φαίνεται την αγαπάει πολύ και δε διστάζει να φτάσει πολύ μακριά αρκεί να παραδώσει όλα τα γράμματα και τα δέματα αγαπημένων προσώπων.




Το βιβλίο "έρχεται ο ταχυδρόμος" είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο κυρίως λόγω της εικονογράφησης του! κι εκεί νομίζω πως ηθελε να εστιάσει και η συγγραφέας-εικονογράφος!
Οι εικόνες είναι απίθανες! κάθε σελίδα είναι ικανή να σε κρατήσει για ώρα πριν πάρεις απόφαση να πας στην επόμενη! Γιατί σε κάθε σελίδα - σπίτι που θα περάσει ο ταχυδρόμος υπάρχουν πολλές λεπτομέρεις που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να σταθούν, να παρατηρήσουν, να σχολιάσουν, να γελάσουν και να θαυμάσουν!







Και στο τέλος τα παιδιά θα πάρουν κι εκείνα χαρτιά και χρώματα για να φτιάξουν τις δικές τους απίθανες ζωγραφιές!




Το βιβλίο "έρχεται ο ταχυδρόμος" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη μέσα από τις σελίδες του Τσαλαπετεινού!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια