Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Τα γουρουνάκια της ευτυχίας" Ιωάννα Μπαμπέτα

"Τα γουρουνάκια της ευτυχίας"  Ιωάννα Μπαμπέτα BookLoverGR
Πού να βρίσκεται άραγε η ευτυχία; Μήπως στην ξάπλα και στην παραλία; Στην οικογένεια και στη χειρωνακτική εργασία; Ή στα χρήματα και στην επιτυχία;

Ένας ήρωας με τέσσερα πόδια ψάχνει να βρει που να βρίσκεται η ευτυχία.Μα ο δρόμος για να την ανακαλύψει δεν είναι εύκολος. Το αντίθετο  θα λέγαμε. Μα το χειρότερο από όλα είναι πως θα κάνει αυτό το πελώριο ταξίδι και τελικά δε θα δοθεί μια σαφή και κατατοπιστική απάντηση για το που κρύβεται η ευτυχία.

Τα γουρουνάκια της ευτυχίας είναι ένα γλυκό αλλά ταυτόχρονα και διασκεδαστικό βιβλίο. Η αγωνία για το που κρύβεται αυτό το πλούσιο συναίσθημα της ευτυχίας κορυφώνεται σελίδα με τη σελίδα και παρ' όλες τα εμπόδια και τις αναποδιές, ο ήρωας μας φτάνει στον προορισμό του! περήφανος για το ταξίδι του αλλά λίγο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Εδώ που τα λέμε κι αυτός περίμενε κάτι πολύ πιο σπουδαίο από αυτό που τελικά τον περίμενε στο τέλος γι αυτό και απογοητεύτηκε.

Ξέρω πως γίνομαι κουραστική όταν κάθε φορά λέω το ίδιο πράγμα. Αλλά ναι, πιστεύω πως τα παιδικά βιβλία γράφονται κυρίως για τους μεγάλους! Για΄τι αυτά τα γουρουνάκια έχουν να μας διδάξουν πολλά, να μας ανοίξουν δρόμους στη σκέψη και κυρίως στις καρδιές μας. Απολαύστε το!

Τα γουρουνάκια της ευτυχίας ανήκουν στη σειρά "μικρές καληνύχτες" των εκδόσεων 
μεταίχμιο!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια