Looking For Anything Specific?

Header Ads

Η νέα ιστορία των Αρσέν και Φαντομά!

Οι Αρσέν και Φαντομά ήρθαν με νέα διασκεδαστική περιπέτεια! Αυτή τη φορά καλούνται να ανακαλύψουν ποιός έκλεψε τα τυράκια ...πολλά πολλά τυράκια! 

Είναι, λέει, από τις αγαπημένες της ηρωίδες...η Φαντομά εννοείτε!


"Το μυστήριο με τα στοιχειωμένα τυράκια" πρόκειται για την δεύτερη περιπέτειά τους και ήδη έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό. Το δίδυμο ο σκύλος και η γάτα, ή αλλιώς ο Αρσέν και η Φαντομά, ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτή τη φορά, για να ανακαλύψουν πού έχουν πάει όλα αυτά τα τυράκια. Ποιός τα έχει κλέψει και γιατί;
Οδηγούνται σε ένα στοιχειωμένο κτίριο με οδηγό έναν απαίσιο αρουραίο.
Ο Αρσέν ξέρουμε ότι έχει πολλές δυνατότητες και ιδιότητες, τις οποίες ανακαλύπτει ο ίδιος σε κάθε νέα περιπέτεια. Είναι όμως και ghostbuster, δηλαδή κυνηγός φαντασμάτων, ή όχι; Θα καταφέρει με την βοήθεια της Φαντομά να βρει τον ένοχο και να επιστρέψει όλα αυτά τα τυράκια;

Χιούμορ, δράση και η υπέροχη ασπρόμαυρη εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια, ενισχύουν το σασπένς!
Αυτή η ιστορία θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα γίνουν κι εκείνοι μικροί ντετέκτιβ βοηθώντας τους Αρσέν και Φαντομά σε αυτή τους την έρευνα.

Η σειρά βιβλίων κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.


Για το βιβλίο

Απίστευτο! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας εντελώς παράνομος και εντελώς κλέφτης αρουραίος θα οδηγήσει τον σπουδαίο ιδιωτικό ντετέκτιβ Αρσέν και την αδελφή του, τη Φαντομά, μέσα σε ένα ανατριχιαστικό στοιχειωμένο σπίτι. Μέσα εκεί ζει ένα σούπερ φάντασμα, και τα θρυλικά αδέλφια πελαγώνουν — και παγώνουν. Ναι, είναι οι καλύτεροι στη δουλειά τους, ο φόβος και ο τρόμος όλων των μοχθηρών, αλλά δεν είναι κυνηγοί φαντασμάτων. Ή μήπως ο Αρσέν είναι και δεν το ξέρει;
Στο μεταξύ, όλα τα τυράκια του μπακάλικου έχουν εξαφανιστεί, και ο Βερνάρδος, ο σκύλος του μαγαζιού, είναι απελπισμένος. Ποιος μοχθηρός έκλεψε τόσα τυράκια; Και γιατί; Θα τα φάει όλα μόνος του; Ο Αρσέν πρέπει και πάλι να εξιχνιάσει πολλές υποθέσεις μαζί!

Σκέψου, Αρσέν! Βάλε τα δυνατά σου!


Για τους συγγραφείς...

Κυριάκος Αθανασιάδης & Κίκα Τσιλιγγερίδου

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι συγγραφέας. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία για μεγάλους και παιδιά, αρκετά από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα. Το τελευταίο του παιδικό βιβλίο, «Ο Λευκός Αξιωματικός» (2016), πήρε το βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας του περιοδικού «Ο Αναγνώστης».

Η Κίκα Τσιλιγγερίδου είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο. Από το καλοκαίρι του 2017 ζει μαζί με τον Κυριάκο, τον Αρσέν και τη Φαντομά στην Πράγα, όπου μεταξύ άλλων γράφει το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα.



Για την εικονογράφο

Ναταλία Καπατσούλια

Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Λίγο αργότερα άρχισε να κάνει τα πρώτα της σκίτσα. Αυτό της έγινε σιγά σιγά συνήθεια, που, ακόμα και τώρα που μεγάλωσε, δεν την έχει ξεπεράσει. Να φανταστείτε οτι όταν έγινε καθηγήτρια γαλλικών, όλη την ώρα ζωγράφιζε στον πίνακα: Με τα παιδιά περνούσε πολύ ωραία και οι ζωγραφιές της τους άρεσαν. Έτσι αποφάσισε να γίνει εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Της αρέσουν τα βιβλία (αυτά με τις εικόνες, αλλά και τα άλλα, αυτά για μεγάλους) το ποδήλατο,η θάλασσα, οι γάτες, τα σύννεφα και τα αστέρια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια