Looking For Anything Specific?

Header Ads

Βιβλία για το Καλοκαίρι από τις εκδόσεις Διόπτρα

Tο καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για να διαβάσουμε τα νέα μας βιβλία που έρχονται με το νέο εκδοτικό μας πλάνο της 23ης Μαΐου.



Το πλάνο περιλαμβάνει συνολικά 18 τίτλους που ανήκουν στις κατηγορίες Ελληνική και Ξένη πεζογραφία, Αστυνομική Λογοτεχνία, Ψυχολογία–Προσωπική Ανάπτυξη, Ρομαντικό Ιστορικό Μυθιστόρημα, Παιδικές Σειρές, Trade Editions και Κασετίνες.

Στην ελληνική πεζογραφία, η Έλενα Ακρίτα κυκλοφορεί μια ιδιαίτερη συλλογή αφιερωμένη στους αναγνώστες με τίτλο Τα Χειροποίητα. Η ίδια η συγγραφέας επιλέγει τα καλύτερά της κείμενα, κείμενα καινούρια και παλιά, βιωματικά, θυμωμένα ή χαρούμενα που όμως όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι με υλικά της ψυχής και της καρδιάς.

Η Γιώτα Γουβέλη αφηγείται με αριστοτεχνικό τρόπο μια θρυλική υπόθεση πάθους και φονικού που ενέπνευσε ποιητές και συγγραφείς του προηγούμενου αιώνα, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στο νέο της βιβλίο με τίτλο Το Δάκρυ της Μάντισσας.

Στην ξένη λογοτεχνία, έρχεται το πολυαναμενόμενο τέταρτο βιβλίο της best seller σειράς Οι Κόρες των Αστεριών, η οποία βασίζεται στον μύθο του αστερισμού των Πλειάδων, με τίτλο Η Κόρη των Μαργαριταριών από τη Lucinda Riley. Ένα ταξίδι στην αχανή ήπειρο της Αυστραλίας θα προσφέρει στην ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ την αίσθηση μιας πατρίδας.

Το νέο βιβλίο, Ένα φιλί από τον κύριο Φίτζεραλντ της Natasha Lester, μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του 1922 την εποχή του Υπέροχου Γκάτσμπι, του τζιν, της τζαζ και της ευημερίας όπου η πρωταγωνίστρια θα είναι από τις ελάχιστες φοιτήτριες στην ιατρική, διεκδικώντας ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες.

Στην αστυνομική λογοτεχνία, παρουσιάζουμε τη νέα υπόθεση του επιθεωρητή Άλαν Μπανκς στο βιβλίο Παρέα με τον Διάβολοτου Peter Robinson. Δύο βίαια εγκλήματα σε δύο διαφορετικές πόλεις και ένα ασύνδετο παζλ στοιχείων είναι η νέα πρόκληση για τον μουσικόφιλο επιθεωρητή.

Ακόμα, Η Εμμονή είναι το νέο εξαιρετικά ανατριχιαστικό και ανατρεπτικό θρίλερ της best seller συγγραφέας των New York Times, Sophie Hannah.  Όταν το ψέμα αποκαλυφθεί, η γραμμή μεταξύ θύματος και θύτη δεν θα είναι πια εμφανής.

Στην κατηγορία Ψυχολογία – Προσωπική Ανάπτυξη, ο Charles Pépin παρουσιάζει στο βιβλίο Η Ομορφιά της Αποτυχίας τρόπους για να αξιοποιήσουμε τις αποτυχίες προς όφελός σας. Και αυτό ακριβώς θα είναι το πρώτο σας βήμα προς την επιτυχία! 

Στις Εκδόσεις Elxis, υποδεχόμαστε το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ερωτευμένες Δούκισσες με τίτλο 4 νύχτες με τον δούκα της Eloisa James και το έβδομο βιβλίο της ήδη πολύ πετυχημένης σειράς Οικογένεια Μπρίτζερτον με τίτλο Το φιλί σου μόνο της Julia Quinn.

Η παιδική σειρά Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς συνεχίζεται με τα δύο νέα βιβλία Ο δόκτωρ Γάτσον και ο Κρυμμένος Θησαυρός και Περιπέτεια στο Τσίρκο.

Στη σειρά Με λόγια απλά προστίθενται τα δύο νέα βιβλία για παιδιά από 4 ετών Γιατί οι άνθρωποι φεύγουν για πάντα; και Πώς έρχονται στον κόσμο τα μωρά; τα οποία απαντούν με άμεσο τρόπο σε δύσκολα ερωτήματα των παιδιών.

Η πριγκίπισσα με τη μαύρη μάσκα πάει διακοπές είναι το τέταρτο βιβλίο με την αγαπημένη διαφορετική ηρωίδα που έχουμε γνωρίσει, η οποία φοράει τη μάσκα της και βοηθά όσους έχουν ανάγκη.

Στα Trade Editions, με νέες τιμές, εντάσσονται το ψυχολογικό θρίλερ της Sophie Hannah, Το Μωρό στην Κούνια, και το συγκινητικό μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα Η Ζωή που Έλειπε.
Ακόμα, κυκλοφορούν σε κασετίνα τα δύο βιβλία της Sophie Hannah, Έγκλημα με Υπογραφή και Κλειστό Φέρετρο καθώς και τα βιβλία Οι Κόρες των Αστεριών και Η Κόρη του Κεραυνού της Lucinda Riley.

Επισκεφθείτε την σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα για περισσότερες επιλογές και πληροφορίες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια