Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Η σκιά" του Βαγγέλη Γιαννίση

Πως η ελληνική αστυνομική λογοτεχνία και η σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία συνδυάζονται; Ο Βαγγέλης τα κατάφερε δίνοντάς μας μία πολύ δυνατή ιστορία ...και τρομακτική! Πάντως... μετά το ανάγνωσμα αυτό, εγώ φοβάμαι και την ίδια μου την Σκιά...

"Η σκιά" του Βαγγέλη Γιαννίση εκδόσεις Διόπτρα BookLoverGR

"Ένα αρχέγονο συναίσθημα το οποίο ενεργοποιείται 
κάθε φορά που οι αισθήσεις μας θέλουν 
να μας προειδοποιήσουν ότι κινδυνεύουμε"

Ένα τέτοιο μυθιστόρημα δεν περιμένεις να το δεις από Έλληνα συγγραφέα. Αυτό είναι μία αλήθεια.
Επίσης αλήθεια, ότι είναι τόσο καλό που αν και το τρίτο σε σειρά, δεν σε αποσυντονίζει καθόλου. Μπορείς να ακολουθήσεις την ροή της ιστορίας, με μερικές αναφορές από τις προηγούμενες ιστορίες. Πάντως, με έκανε να θέλω να διαβάσω με σειρά και τα υπόλοιπα.

Φυσικά το κυρίως θέμα οι φόνοι, αλλά ποιός τους κάνει και γιατί. Καταπιάνεται με μία κοινότητα, αυτή των Heavy Metal fans, των ανθρώπων που αγαπούν την Heavy Metal μουσική. Ως συνήθως, τα στερεότυπα του διαφορετικού από του συνηθισμένου και σε συνδυασμό με παλιούς θρύλους των Βόρειων χωρών, συνθέτουν το κατάλληλο κλίμα για τα τέλεια εγκλήματα.
Ο Έλληνας επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης καλείτε να λύσει τον γρίφο των φόνων.

Η όλη ιστορία εξελίσσεται στην Σουηδία, όμως με ελληνικό ταπεραμέντο! Εσείς θα την αφήσετε; Tip... μην το διαβάσετε το βράδυ... ☺


Ο Βαγγέλης Γιαννίσης ζει μεταξύ Ελλάδας, Σουηδίας και ΗΠΑ. Ταξιδεύοντας με το τρένο από το Έρεμπρο προς τη Στοκχόλμη, συνάντησε τυχαία τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποφάσισε να αφηγείται τις ιστορίες του.

Οι ιστορίες του Βαγγέλη κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια