Looking For Anything Specific?

Header Ads

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με 
το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και με την ευγενική χορηγία του "AthensCon" και 
προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων



• 5 Νικητές θα κερδίσουν μία διήμερη πρόσκληση για το φετινό συνέδριο ποπ κουλτούρας AthensCon 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στις 1-2 Δεκεμβρίου.

• Επιπλέον, τα κείμενά τους θα δημοσιευτούν στις αρχές του 2019 σε έντυπο τεύχος της Shedia, έτσι ώστε να τα απολαύσει και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού.

Επιπλέον οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν μία επιπλέον διήμερη πρόσκληση για το "AthensCon 2018". Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ: https://www.121words.com/gine-sindromitis

• Υποβολή ιστοριών ( 31 Οκτωβρίου - 10 Νοεμβρίου )
Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 10 Νοεμβρίου να υποβάλουν στα ελληνικά την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς, η οποία θα πρέπει να περιέχει αυτούσια τη λέξη «σχεδία». Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά. Μπορούν να υποβάλλουν τις ιστορίες τους μέσα από την φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-5. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο urnovl στη συλλογή με τίτλο «Σχεδία Σωτηρίας» έως τις 15 Νοεμβρίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

• Ανακοίνωση νικητών (25 Νοεμβρίου)
Τους 5 νικητές θα αναδείξει η κριτική μας επιτροπή. Για λόγους αξιοκρατίας τα μέλη της κριτική επιτροπής θα ανακοινωθούν εν εξελίξει του διαγωνισμού. Τα ονόματα των 5 νικητών θα ανακοινωθούν στις 25 Νοεμβρίου και οι ίδιοι θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τα έπαθλά τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-5


Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Περιοδικό δρόμου «σχεδία»:
Website: www.shedia.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/shedia.streetpaper
Facebook Event Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/events/272792316690656/

121 Words:
Website: www.121words.com
Facebook Page: https://facebook.com/121words/

AthesnCon:
Website: www.athenscon.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/AthensCon/


Ευχαριστούμε θερμά την Loula Mihopoulou για το υπέροχο σχέδιο!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια