Looking For Anything Specific?

Header Ads

Νέα βιβλία από εκδόσεις Παπαδόπουλος




RICHARD CLOGG
Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Ένα βιβλίο που αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία διάφορων ακαδημαϊκών και πολιτικών μηχανορραφιών κατά τη διάρκεια της θητείας του συγγραφέα στην Ελλάδα και, κατόπιν, στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του King's College London.
Ο Richard Clogg, ο οποιος έχει συνδέσει το όνομά του με τη διδασκαλία της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, θα παρευρεθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου ως προσκεκλημένος ομιλητής στο Delphi Economic Forum IV.


GEOFFROY de PENNART
ΨΕΜΑΤΑ

Δυο φίλοι, ο Λουκάς (ο λύκος) και ο Μελέτης (το γουρούνι) κανονίζουν να συναντηθούν οι μπαμπάδες τους, βρίσκονται όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!

Ο ξεχωριστός Γάλλος συγγραφέας και εικονογράφος Geoffroy de Pennart των επιτυχιών Να ’μαι ξανά και Ο καλόκαρδος λύκος μας διηγείται με το ιδιαίτερο χιούμορ του μία ακόμα ιστορία.


ORIANNE LALLEMAND
Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ

Νέος τίτλος στην αγαπημένη σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο... Ζαχαρία!
Μια συναρπαστική περιπέτεια με θέμα την οικολογία και τους πραγματικά ανεκτίμητους θησαυρούς!


JORY JOHN
ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ

Ο Αρκούδος φεύγει για εκδρομή χωρίς τον Πάπιο. Πως θα αντέξει ο Πάπιος εφτά μέρες χωρίς τον καλύτερο του φίλο; Η νέα ξεκαρδιστική ιστορία των δημιουργών του Καληνύχτα, λέμε!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ

Ένα ανοιξιάτικο πρωινό, ένα φιλάκι γεννιέται και ταξιδεύει ανάμεσά μας. Στο πέρασμά του αφήνει χαμόγελα και ξυπνά συναισθήματα... Ας το ακολουθήσουμε σ' ένα ταξίδι δίχως τέλος, με μοναδική αποσκευή μας την αγάπη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια