Looking For Anything Specific?

Header Ads

Νέα βιβλία από αγαπημένες συγγραφείς των εκδόσεων Μεταίχμιο

Νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο μόλις ήρθαν στο ενημερωτικό newsletter μου και είμαι ενθουσιασμένη, γιατί έχουμε νέα μυθιστορήματα από αγαπημένες συγγραφείς!!!

Νέα βιβλία από αγαπημένες συγγραφείς των εκδόσεων Μεταίχμιο, BookLoverGR


Σελίδες 168
Τρεις γυναίκες παγιδευμένες σε γάμους ολέθριους γίνονται από θύματα θύτες. Οι λογαριασμοί πάντα πληρώνονται στο τέλος μάς αποκαλύπτει η σουηδή βασίλισσα των μπεστ σέλερ.
Η Camilla Lackberg στη νέα της νουβέλα ανοίγει μία χαραμάδα και μας επιτρέπει να δούμε τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και κλειστά στόματα.

Η Ίνγκριντ εγκατέλειψε την πολλά υποσχόμενη δημοσιογραφική της καριέρα για να υποστηρίξει τα επαγγελματικά όνειρα του συζύγου της. Ανακαλύπτει πως εκείνος για άλλη µια φορά την απατά.
Η Μπιργίτα δεν πηγαίνει να κάνει τις προγραμματισμένες ιατρικές της εξετάσεις για να µην αποκαλυφθεί ότι τη δέρνει ο άντρας της. Ανακαλύπτει πως πάσχει από καρκίνο του µαστού.
Η Βικτόρια έφυγε από τη Ρωσία για να παντρευτεί έναν άντρα που γνώρισε διαδικτυακά. Ανακαλύπτει πως ο καλοκάγαθος Σουηδός αγρότης που εμπιστεύτηκε είναι ένας τύραννος.
Ασφυκτιώντας στον γάμο τους και οι τρεις αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και συνασπίζονται ανώνυμα μέσω ενός διαδικτυακού φόρουμ. Η καθεμιά θα διαπράξει τον τέλειο φόνο σκοτώνοντας τον σύζυγο της άλλης. Αφήνοντας και πάλι κατά μέρος τη Φιελμπάκα, η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας παραμένει στο κλίμα της νέας της ηρωίδας, της δυναμικής Φέι, που γνωρίσαμε στο Χρυσό κλουβί, και στο νέο της βιβλίο Γυναίκες χωρίς έλεος παρουσιάζει την καθημερινότητα γυναικών που μπορεί φαινομενικά να είναι επιτυχημένες και δυνατές, πίσω όμως από την κουρτίνα υποφέρουν και υφίστανται ψυχολογική ή σωματική κακοποίηση εντός του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αγγίζοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό και ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.


Σελίδες 440
Το μίσος γεννά μίσος. Η σκληρότητα γεννά βία. Τραυματισμένα παιδιά, προβληματικοί ενήλικες σ’ ένα αιματοβαμμένο γαϊτανάκι. Ένα καθηλωτικό θρίλερ για τη σκοτεινή πλευρά του σχολείου και των ανθρώπινων σχέσεων.
Μια ιστορία γεμάτη σασπένς για τη σκοτεινή πλευρά των social media, η Λύτρωση θα σας κάνει να αναρωτιέστε για τι θα έπρεπε να έχετε ζητήσει συγγνώμη.

Το μόνο που θέλει είναι να ζητήσουν συγγνώμη.
Η αστυνομία μαθαίνει για το έγκλημα όπως και όλοι οι υπόλοιποι, μέσω Snapchat. Το βίντεο δείχνει ένα τρομοκρατημένο θύμα να ζητά συγχώρεση. Όταν βρίσκουν το πτώμα, συνοδεύεται από ένα χαρτί με τον αριθμό 2.
Ο επιθεωρητής Χούλνταρ εμπλέκεται στην έρευνα, στην οποία ζητά τη συνδρομή της παιδοψυχολόγου Φρέιγια καθώς θα πρέπει να ανακρίνουν τους έφηβους φίλους του θύματος. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η δολοφο­νημένη νεαρή Στέλλα δεν ήταν το αγγελούδι που όλοι έλεγαν πως ήταν. Ακόμα κι έτσι όμως, ποιος μπορεί να τη μισούσε τόσο ώστε να τη σκοτώσει;
Κι ύστερα ένας ακόμα έφηβος εξαφανίζεται και έρχονται στην επιφάνεια και άλλα σχετικά βίντεο.
Ενώ η έρευνα μοιάζει να έχει πιάσει πάτο, ο Χούλνταρ και η Φρέιγια συμ­φωνούν σε δύο σημεία: ότι η αλήθεια δεν είναι καθόλου απλή και ότι ο δολοφόνος δεν έχει τελειώσει τη δουλειά του.
Μια πολύ καλά δομημένη ιστορία, με εξαιρετική πλοκή, που σε αγγίζει αλλά ταυτόχρονα σε παρακινεί να αναλάβεις δράση ενάντια στον εκφοβισμό. Σκοτεινή, μυστήρια η Sigurdardóttir παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του θρίλερ παγκοσμίως και με κάθε νέο της βιβλίο αποδεικνύει έμπρακτα πως γίνεται όλο και καλύτερη.  
 
«Η Sigurdardόttir δεν φοβάται να εκθέσει τις τρομερές επιπτώσεις του bullying, συνδυάζοντας μοναδικά μια εξαιρετική πλοκή με την ανάδειξη ενός σοβαρού κοινωνικού φαινομένου».
Sunday Times
 
«Η Yrsa Sigurdardόttir γίνεται καλύτερη από βιβλίο σε βιβλίο. Οι προ­σωπικές σχέσεις των ηρώων της σειράς και το χιούμορ ελαφραίνουν τη σκοτεινιά της πλοκής».
Liz Nugent, συγγραφέας
 
«Η Λύτρωση δεν είναι παίξε γέλασε: είναι βάρβαρη, βασανιστική και τε­λειώνει με μια ευφυέστατη ανατροπή της τελευταίας στιγμής».
Evening Standard
 
«Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσο καλό βιβλίο: σκοτεινό, ανατριχιαστικό και καθηλωτικό από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα».
Stuart MacBride, συγγραφέας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια