Looking For Anything Specific?

Header Ads

ΑΜΑΡΟΚ του Βαγγέλη Γιαννίση

Το φαινόμενο Βαγγέλη Γιαννίση έχει έρθει για να μείνει και κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις νέες ιστορίες του με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας πλέον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδης. Το ΑΜΑΡΟΚ είναι το νέο θρίλερ του Γιαννίση και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΑΜΑΡΟΚ του Βαγγέλη Γιαννίση, εκδόσεις Διόπτρα, BookLoverGR


Στις πρώτες κι όλας σελίδες, μας προκαλούν οι ωμές περιγραφές, οι οποίες είναι μία μικρή γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει. Συμβουλή σας δίνω, να μην το ξεκινήσετε βράδυ, γιατί το σίγουρο πως θα ξενυχτήσετε. Δεν το αφήνεις εύκολα από τα χέρια σου αυτό το μυθιστόρημα. Το τελείωσα σε δύο ημέρες. Κι αυτό, γιατί έπρεπε αναγκαστικά να διακόψω για τα καθημερινά που πρέπει να γίνουν.

Στο ΑΜΑΡΟΚ συμβαίνουν πολλά πράγματα παράλληλα με την κεντρική ιστορία.
Ο σχολικός εκφοβισμός, ο βιασμός, τα ναρκωτικά, το μεταναστευτικό, είναι μερικά από τα κοινωνικά θέματα που καταπιανόμαστε.
Αρκετοί χαρακτήρες μας απασχολούν, που εμπλέκονται με μεγάλη δεξιοτεχνία στην υπόθεση, χωρίς να μας μπερδέψουν, χωρίς να μένουν κενά, χωρίς ούτε μία γραμμή βαρεμάρας. Η υπόθεση τρέχει και εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα και κάθε φορά νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που οδηγούν και σε κάποιον χαρακτήρα.
Μα τελικά όμως... ποιός είναι ο Αμαροκ και γιατί κάνει ό,τι κάνει;

Από τις λίγες φορές που παραπλανήθηκα ως αναγνώστης και δεν κατάφερα ούτε στο ελάχιστο να βρω ένα σωστό στοιχείο στην ιστορία. Ίσως, λέω ίσως, από τις αγαπημένες μου μέχρι τώρα ιστορίες του Γιαννίση!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια