Looking For Anything Specific?

Header Ads

Η "Οδός Τρόμου" τον Ιούλιο στις οθόνες σας.

Εάν είσαι λάτρεις των βιβλίων τρόμων αποκλείεται να μην έχεις διαβάσει βιβλία του Ρ. Λ. Στάιν, του μπεστελερίστα που έχει πουλήσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια βιβλία σε όλο τον κόσμο. 

Η "Οδός Τρόμου" τον Ιούλιο στις οθόνες σας. BookLoverGR


Η επιτυχία της σειράς "Οδός Τρόμου" τη δεκαετία του '90 ήταν τόσο μεγάλη ώστε ο Στίβεν Κίνγκ της παιδικής λογοτεχνίας όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά τον Ρ. Λ. Στάιν, πήρε την απόφαση να επανέλθει σε αυτή δύο δεκαετίες αργότερα και να χαρίσει στους φανατικούς αναγνώστες ακόμα περισσότερες ανατριχίλες με έξι επιπλέον βιβλία. 


Φέτος η σειρά μεταφέρεται στην οθόνη. Τρεις ταινίες βασισμένες  στο σύμπαν των βιβλίων θα προβληθούν στην πλατφόρμα Netflix στις 2, 9 και 16 Ιουλίου. Σύμφωνα ε τη σκηνοθέτρια Leigh Janiak οι ταινίες γυρίστηκαν μέσα σε ένα τρελό, ματωμένο καλοκαίρι και αυτή ακριβώς την εμπειρία ονειρεύεται να βιώσει και το κοινό βλέποντας τη μία ταινία μετά την άλλη. Με το καστ να συναποτελείται από πρωταγωνιστές της επίσης εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς τρόμου Strangers  Things η τριλογία αναμένεται να ενθουσιάσει φανατικούς αναγνώστες και απαιτητικούς θεατές. 


Δείτε το trailer ...



Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το Φθινόπωρο έρχεται στα ελληνικά και το τρίτο βιβλίο με τίτλο Το χαμένο κορίτσι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια