Looking For Anything Specific?

Header Ads

Second hand books

Για όσους δεν το έχουν δει, πλέον υπάρχει η ομάδα μας στο facebook BookLoverGr και σας περιμένουμε και εκεί για συζητήσεις γύρω από τα βιβλία!

Μετά από  μια ενδιαφέρουσα λοιπόν συζήτηση, καταλήξαμε ότι το βιβλίο τείνει να είναι ένα είδος πολυτελείας, λόγω των τόσο οικονομικών προβλημάτων που όλοι μας έχουμε, λίγο ή πολύ. Επιπλέον, όπως λέει και μια πολύ ωραία εικόνα ...

e6ee4-screenshot_7


...δημιουργήθηκε η ανάγκη για να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε βιβλία second hand! Ποτέ δεν ήμουν προσωπικά υπέρ του να πετάμε βιβλία, άρα είτε τα χαρίζουμε, είτε τα πουλάμε σε βιβλιοπωλεία όπου έχουν second hand βιβλία.

Γιατί να επιλέξουμε ένα second hand βιβλίο;


Πρώτα πρώτα, το κόστος είναι σαφώς πολύ χαμηλότερο από όσο εάν αγοράζαμε ένα καινούριο. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα στην Αθήνα, όπου θα βρούμε θησαυρούς, σε ποιότητα, καλοδιατηρημένα και έτοιμα για να βρουν νέο ιδιοκτήτη!

Επιπλέον, φανταστείτε να πέσετε πάνω σε σελίδες που έχουν σημειώσεις γραμμένες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Είναι μαγεία! Λες και υπάρχει ενός είδους ιστορίας πριν φτάσει στα χέρια σου.

Τέλος, μπορεί να βρείτε εκδόσεις που πλέον να μην υπάρχουν!

Τώρα θα μου πείτε, που θα βρούμε καταστήματα second hand;

Αναγνώστες μας έστειλαν τις παρακάτω διευθύνσεις και sites που μπορείτε να απευθυνθείτε. Φυσικά, εάν κάνετε έναν περίπατο στο Μοναστηράκι πολύ πιθανό να βρείτε αρκετά τέτοια καταστήματα. Εάν έχετε να προσθέσετε κάποιο ακόμη κατάστημα που γνωρίζετε ότι έχει second hand βιβλία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το προσθέσουμε!


www.betterworldbooks.com (ξενόγλωσσα βιβλία)
Οδό Άστιγγος, Μοναστηράκι



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια