Looking For Anything Specific?

Header Ads

Η χρονιά ξεκινάει με εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!

Το 2017 μας έκανε καλό ποδαρικό καθώς το BookLoverGr εγκαινιάζει τη νέα του συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!

Ένας πολυαγαπημένος εκδοτικός οίκος ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων από το 1993 και μέχρι σήμερα έχει εκδόσει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων. Τα βιβλία και οι συγγραφείς τους έχουν βρει απήχηση τόσο από το αναγνωστικό κοινό όσο και από την κριτική με βραβεία και διακρίσεις.

Ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δραστηριοποιείται στα παρακάτω πεδία:



  • Ελληνική Λογοτεχνία

  • Ξένη Λογοτεχνία

  • Παιδικά-Εφηβικά βιβλία

  • Εκπαιδευτικά βιβλία

  • Επιστημονικές εκδόσεις

  • Εκδόσεις Τέχνης-Λευκώματα

  • Ψηφιακές εκδόσεις

  • Διά βίου μάθηση (σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια)

  • Εκδόσεις print-on-demand

Στη σελίδα των εκδόσεων λειτουργεί και E-shop για όσους επιθυμούν να κάνουν online τις αγορές των αγαπημένων τους βιβλίων. Μέσα από τους θεματικούς καταλόγους μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα το βιβλίο που αναζητάτε καθώς να ενημερωθείτε για νέες κυκλοφορίες, τις κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter τους ώστε να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τα νέα τους.

Χαρακτηριστικό των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αποτελεί η Λέσχη Noir, η οποία προσφέρει στους αναγνώστες και λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων ειδικά προνόμια. Γίνετε κι εσείς μέλη της Λέσχης Noir με μια απλή εγγραφή στη σελίδα των εκδόσεων για να παραλάβετε την κάρτα μέλους και να απολαύσετε τα προνόμια που προσφέρει.

Για τους μικρούς βιβλιοφάγους, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΧΜΙΟ, έχουν δημιουργήσει την Παιδική Γωνιά με τίτλους βιβλίων για όλες τις ηλικίες που σίγουρα θα ταξιδέψουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας και θα τα φέρουν σε επαφή με το βιβλίο! Μπορείτε να εγγραφείτε στην βιβλιοπαρέα του Kid Club (για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών) και να παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς, να λαμβάνετε την παιδική εφημερίδα με τίτλο "Παιδιά Διάλειμμα" και να ενημερώνεστε για νέους τίτλους βιβλίων αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!

Επίσης, ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, από το 2006 έχει δημιουργήσει έναν ΠΟΛΥΧΩΡΟ στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118) με στόχο να αποτελέσει στέκι για τους φίλους του βιβλίου και της τέχνης. Εδώ και 10 χρόνια ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ έχει διοργανώσει παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε σπουδαίους συγγραφείς, μουσικές βραδιές, βραδιές ποίησης, εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά, λέσχες ανάγνωσης κ.α.

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ για το 2017! (απλά κάντε κλικ πάνω στην ημερομηνία).

Εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την συνεργασία που ξεκινάει από σήμερα μαζί τους και το μαγικό ταξίδι που μας προσφέρουν μέσα από επιλεγμένους τίτλων βιβλίων που διάλεξαν για εμάς.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε μία ευχάριστη έκπληξη!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια