Looking For Anything Specific?

Header Ads

3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας από τις ΕκδόσειςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Λέσχη Noir μας προ(σ)καλούν να λάβουμε μέρος στον 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει τον Απρίλιο 2017 και θα τελειώσει τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Αν τον ολοκληρώσουμε με επιτυχία, θα έχουμε την ευκαιρία να γεμίσουμε την αστυνομική βιβλιοθήκη μας με τα βιβλία μιας ολόκληρης χρονιάς και να κερδίσουμε πολλά άλλα πλούσια δώρα!


Η αναγνωστική πρόκληση που μας ετοίμασαν αυτή τη φορά είναι ελαφρώς διαφορετική. Απευθύνεται σε όλους εμάς τους φανατικούς αναγνώστες της αστυνομικής λογοτεχνίας που αγαπάμε πολλούς από τους συγγραφείς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αλλά είμαστε διατεθειμένοι να ανακαλύψουμε και νέους.  Διάλεξαν έξι τίτλους-φωτιά, μια reading list που, πιστεύουν, δεν θα μας απογοητεύσει.  Σε αυτήν περιλαμβάνονται πολλά και διαφορετικά είδη αστυνομικής λογοτεχνίας (από κλασικό αστυνομικό έως ψυχολογικά θρίλερ) και  πολλές και διαφορετικές σχολές (Νορβηγία, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Βρετανία, Αργεντινή). Αυτά τα έξι βιβλία θα πρέπει να διαβαστούν από όλους τους συμμετέχοντες χωρίς εξαίρεση, αλλά επειδή η δίψα για καλή αστυνομική λογοτεχνία δεν σβήνει τόσο εύκολα, μας έχουν ετοιμάσει μία ακόμα λίστα από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε όσους τίτλους θέλουμε. Για κάθε έναν επιπλέον τίτλο που διαβάζουμε, κερδίζουμε μια συμμετοχή στη μεγάλη τελική κλήρωση.

Η κύρια λίστα ανάγνωσης περιλαμβάνει τα παρακάτω βιβλία:

Μαραθώνιος 1

Για τη δική μας, όμως, ακόρεστη δίψα μας έχουν και μία δεύτερη συμπληρωματική λίστα:

Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης της Alicia Giménez Bartlett
Η συμμορία των εραστών του Massimo Carlotto
Ο ξένος του Harlan Coben
Μουσικές καρέκλες του Arne Dahl
Δυτικά της ελευθερίας του Thomas Engstrom
Στοκχόλμη του Jens Lapidus
Κυνηγητό θανάτου των James Patterson και Michael Ledwidge
Μια για πάντα του Andreas Pflüger
Ακόμα και τα άγρια σκυλιά του Ian Rankin
Ο καλός λύκος του Alexander Soderberg


Εντιμότατα λαμόγια του Θάνου Δραγούμη
Η συχνότητα του θανάτου της Χίλντας Παπαδημητρίου
Ίντριγκα στο Ιόνιο του Τζίμμυ Κορίνη

Περισσότερα όμως για τον φετινό Μαραθώνιο Αστυνομικής Λογοτεχνίας και πως θα δηλώσετε συμμετοχή θα βρείτε στη σελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο (ΕΔΩ)

Μαραθώνιος 3

Εμείς θα ξεκινήσουμε φυσικά με Jo Nesbo και Δίψα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια