Looking For Anything Specific?

Header Ads

Πριν χαθεί η νύχτα, Ευαγγελία Ευσταθίου


Αγαπητές αναγνώστριες, και λέω αναγνώστριες γιατί αυτό το βιβλίο είναι κυρίως για γυναίκες, είναι το πρώτο με το οποίο γνωρίζω την Ευαγγελία Ευσταθίου και με ξάφνιασε τόσο ευχάριστα. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.


Με ξάφνιασε ευχάριστα, γιατί από το εξώφυλλο είχα προετοιμαστεί για καθαρά ρομαντική ιστορία αγάπης. Αμ δε... Έχει αστυνομική πλοκή, αρκετή δόση crime και αρκετό πάθος, τόσο ώστε μέχρι και το τέλος κυριολεκτικά σε καθηλώνει, είτε με την crime πλοκή είτε με την ερωτική πλοκή. Κοινώς τα έχει όλα... Με ένα τρόπο που μόνο η Ευαγγελία Ευσταθίου το έχει κάνει, πλέκει τα παραπάνω στοιχεία χωρίς να κουράζει, κρατώντας σε διαρκεί ένταση τον αναγνώστη.

"Το δύσκολο δεν είναι να αναγνωρίσεις την αγάπη όταν έρθει. Το δύσκολο είναι να φανείς αντάξιος του μεγαλείου της και να είσαι πρόθυμος να κάνεις όσους συμβιβασμούς απαιτούνται για να ξεκλειδώσεις όλες τις μαγικές της πόρτες, οι περισσότερες από τις οποίες κρύβουν πόνο και δάκρυα..."

"Γιατί κατάλαβα κι εγώ, έστω και αργά, πως αγάπη δεν είναι όσα ονειρεύεσαι να ζήσεις νιώθοντάς την, αλλά όσα ζεις και μπορούν να γίνουν όνειρα..."

Ομολογώ πως ερωτεύτηκα τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, τον Μάνο και την Έμιλι. Είναι πραγματικά αδύνατον να μην τους αγαπήσεις, να μην παρασυρθείς από τα πάθη τους, αλλά και από τις πληγές τους. Φτάνεις στο τέλος ενός κεφαλαίου και είναι δύσκολο να σταματήσεις να γυρνάς τις σελίδες.

Σε παρασέρνει η ιστορία και θα ήταν εξαιρετική ταινία στην μεγάλη οθόνη. Ο μεγαλύτερος τελικά εχθρός μας είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Ένα βιβλίο που μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά τους Καλοκαιρινούς μήνες, με το φωτεινό φεγγάρι πριν χαθεί η νύχτα...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες! Είναι το μόνο βιβλίο που έχω διαβάσει από Ευσταθίου και κόλλησα με τη γραφή της! Αυτά τα συναισθήματα ένιωσα κι εγώ διαβάζοντάς το! Καθηλωτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το πρώτο της που διάβασα κι εγώ, και θα επιδιώξω να διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή