Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Στο στόμα του λύκου", M.J.Arlidge


Τον M. J. Arlidge και την επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις, τους γνώρισα με το crime βιβλίο του "αν σε πιάσω καίγεσαι" "Στο στόμα του λύκου" είναι το νέο crime μυθιστόρημά του με επίσης πρωταγωνίστρια την επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Το αναμέναμε πως και πως αυτό το βιβλίο, μιας και για όσους δεν γνωρίζουν, η Έλεν Γκρέις είναι η ηρωίδα των βιβλίων του M. J. Arlidge, όπου σε κάθε ιστορία έρχεται αντιμέτωπη με φριχτούς φόνους και κάθε φορά επηρεάζεται και σε προσωπικό επίπεδο, λόγω της ιδιόρρυθμης προσωπικής της ζωής. Συνήθως, αυτοτελείς ιστορίες.

"Στο στόμα του λύκου", η Έλεν αντιμετωπίζει πιο άμεσα από ποτέ προσωπικούς της εφιάλτες και έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητά της, με σκοπό μήπως και βοηθήσει στην έρευνα που έχουν εξαπολύσει για τους νέους φόνους ...μόνο που σε αυτούς τους φριχτούς φόνους τα θύματα είναι γνωστοί της. Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η Έλεν έχει μπλεχτεί για τα καλά αυτή τη φορά... Θα καταφέρει να ξεμπλέξει το κουβάρι και να επιστρέψει στους "φυσιολογικούς", "καθημερινούς" ρυθμούς της;

Σε αυτό το βιβλίο ο Arlidge μας μεταφέρει σε μια πιο σκοτεινή ακόμη ιστορία, γρήγορη πλοκή που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, ανατροπές που μέχρι και τις τελευταίες λέξεις δεν ξέρεις που θα βρεθείς... μας ξαφνιάζει με το απρόσμενο τέλος...! Ίσως, το βιβλίο του αυτό να ξεχωρίζει και να είναι το πιο δυνατό του. Ένα βιβλίο που διάβασα σχεδόν μονορούφι.

Συμβουλή ...οπωσδήποτε θα πρέπει να διαβάσετε αυτή την ιστορία πριν προχωρήσετε στο επόμενό του βιβλίο που ελπίζω να βγει σύντομα... ο Arlidge μας άφησε σε αναμμένα κάρβουνα!


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αγαπώ Ελεν Γκρεις!!! Εννοειται μπηκε στη λιστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου τότε θα το ευχαριστηθείς και αυτό και ίσως ένα κλικ παραπάνω! Από τα πιο δυνατά του βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή