Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Hotel Living", Ιωάννης Πάππος

Είναι κάποιες ιστορίες πολύ ιδιαίτερες με ιδιαίτερο λεξιλόγιο και τρόπο γραφής, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, μα τόσο εθιστηκές που δεν μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση κι ας σου είναι δύσκολη η κατανόησή της. Μια από αυτές τις ιστορίες είναι το "Hotel Living" του Ιωάννη Πάππου, από τις εκδόσεις Λιβάνη.


Ίσως το πιο σύγχρονο μυθιστόρημα των τελευταίων ετών, σχεδόν βιογραφία του ίδιου του συγγραφέα. Το ξεκίνησα και το σταμάτησα δύο φορές, πιάνοντάς το ξανά από την αρχή. Και είμαι σίγουρη ότι εάν δοκιμάσω να το ξανά ξεκινήσω, θα το κατανοήσω ακόμη καλύτερα. Αν δεν είσαι τόσο εξοικειωμένος με όρους marketing θα τα βρεις λίγο σκούρα τα πράγματα. Αναμφίβολα όμως, μυθοπλασία ή όχι, σε μυεί σε έναν κόσμο που λίγοι έχουν δει από κοντά, και ακόμη λιγότεροι έχουν μιλήσει τόσο ανοιχτά.

Αυτό είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Ιωάννη Πάππου και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές! Ο ίδιος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας, με καταγωγή από το Πήλιο. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Στάνφορντ και του ISEAD και έχει εργαστεί τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Ζει στην Νέα Υόρκη.

Εάν θέλετε ένα διαφορετικό, πρωτότυπο, έξω από τα συνηθισμένα, εκκεντρικό, σύγχρονο μυθιστόρημα, τότε μάλλον αυτό πρέπει να το διαβάσετε.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες! Ιδιαίτερο βιβλίο αλλά εθιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάσαι που το συζητούσαμε; Πιστεύω είναι από τα βιβλία που μελλοντικά θα ανατρέξουμε πίσω για να τα μελετήσουμε ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή