Looking For Anything Specific?

Header Ads

"Θα χάσω βάρος" της Γεωργίας Λαμπριανίδη


Ουφ! θα μου πεις, πάλι συνταγές για δίαιτα; Αυτό όμως το βιβλίο είναι σαν κανένα άλλο. Η Γεωργία, που την γνωρίζουμε μέσω του blog της 4SeasonsWithGeo, σου δίνει ένα έναυσμα, ένα χέρι βοήθειας, μία υποστήριξη, συμπαράσταση, όλα αυτά μαζί για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις σωστή και ισορροπημένη διατροφή, για να χάσεις τα περιττά κιλάκια!

Screenshot_6

Πρώτα από όλα, γευστικά, νόστιμα και με το μήνυμα "όχι άγχος, στρες, νεύρα" και με έξυπνα tips σε κατευθύνει ώστε να δεις με πιο θετικό μάτι την διαδικασία της δίαιτας, αλλά και με περισσότερο ενθουσιασμό! Ακόμη και δίαιτα να μην κάνεις, πολλές από τις συμβουλές της Γεωργίας τις βρήκα χρήσιμες και άκρως κατατοπιστικές!

Το κείμενό της είναι άμεσο, τόσο που σε κάνει να νιώθεις πως δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό και γεμάτο αγάπη, που δεν μπορεί παρά να σε κάνει να νιώσεις όμορφα!

Τι λες λοιπόν; Είσαι έτοιμος;

Θα χάσω βάρος 2

Θα χάσω βάρος 3

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες των πιάτων που μας προτείνει, είναι υπέροχες και τα φαγητά τα έχει επιμεληθεί η Αθηνά Καψάκη, επίσης αγαπημένη μας blogger από το craftcooklove.gr.

Το βιβλίο "Θα χάσω βάρος" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite.

Τις θερμότερες ευχές μας Γεωργία, για το νέο αυτό ξεκίνημα!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Χίλια ευχαριστώ για την παρουσίαση! Είμαι πολύ χαρούμενη που αγαπήθηκε και που βγήκε έτσι όπως το ήθελα. Άμεσο και υποστηρικτικό <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν όλα όσα αυθόρμητα με έκανε να νιώσω και είμαι σίγουρη πως έχει ήδη την ανταπόκριση που του πρέπει! Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή