Looking For Anything Specific?

Header Ads

Συνέντευξη από τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση

Συνέντευξη από τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση

Η Αγγελική Δαρλάση μας μιλάει για το υπέροχο βιβλίο της "το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι", για τον κόσμος μας, για τις ελπίδες της και για το δικό της αγαπημένο χριστουγεννιάτικο στολίδι!



«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι» είναι μια ιστορία αληθινή που κάποιοι ήθελαν να αποσιωπήσουν… επειδή κάποιες φορές η αλήθεια δεν συμφέρει ή φοβίζει.


Οι αληθινές ιστορίες όμως πρώτα γράφονται στις καρδιές των ανθρώπων και ύστερα στο χαρτί… ή πάλι μπορεί και να μην γραφτούν ποτέ.


Η έμπνευση να γίνει αυτή η αληθινή ιστορία βιβλίο για παιδιά (και όχι μόνο) γεννήθηκε… πριν πολλά χρόνια από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι που στόλιζε το δέντρο των παιδικών μου χρόνων.


Το δικό μου ωραιότερο στολίδι είναι… αυτό το στολίδι που προανέφερα και που τώρα κρέμεται στο δέντρο του δικού μου σπιτιού, καθώς και τα αγαπημένα στολίδια των παιδιών μου.


Αν θα μπορούσα να αλλάξω μόνο ένα πράγμα στον κόσμο, αυτό θα ήταν… την ανθρώπινη απληστία.


Εύχομαι τα παιδιά αυτού του κόσμου… να γίνουν ωραίοι άνθρωποι, ευσυνείδητοι, ευαίσθητοι και υπεύθυνοι ενήλικες, καλύτεροι από τους σημερινούς.


Ιδιαίτερα για τα παιδιά που ζουν σε εμπόλεμες ζώνες εύχομαι… να γνωρίσουν την ειρήνη σύντομα.


Ελπίζω… στην ανθρωπιά και στα όνειρα.


Η νέα χρονιά θέλω… να φέρει έστω κάποια από τα καλά που δεν μας έφερε η προηγούμενη. Και σίγουρα υγεία, αγάπη και δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα αξίζει να προσπαθούμε.





Ευχαριστούμε πολύ την Αγγελική Δαρλάση γι αυτή την όμορφη συνέντευξη και τις εκδόσεις μεταίχμιο για τη συνεργασία! 
Δείτε εδώ την παρούσίαση του βιβλίου από το Booklover!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια